Derby Slavia – Sparta v multidimenzi O2 TV Fotbal: Komentovat bude i Kohák

Nejprestižnější a nejsledovanější zápas tuzemské fotbalové sezony odvysílají kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Free.

Živý přenos půjde sledovat i přes stále populárnější možnost O2 TV Sport na den za 69 Kč, kde utkání uvidíte v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. O všech dostupných možnostech, jak nedělní derby sledovat, informujeme přímo ZDE.

Přečtěte si taky: Derby SLAVIA vs. SPARTA na O2 TV Sport! Jak ho můžete sledovat i vy?

[blog_program_info id=“17298951″]

Výhody multidimenze O2 TV Fotbal

Funkce multidimenze na stanici O2 TV Fotbal umožní tradiční výběr z různých kamer a také možnost zvolit si dva různé komentáře. Ten klasický, neutrální zajistí zkušené duo Milan Štěrba Jan Homolka.

Na zaujaté a fanouškovské komentování se pak může každý těšit od Davida Ondříčka, slavného režiséra a velkého slávisty, nebo od Jakuba Koháka, který bude zcela jistě neobjektivně a fanaticky držet palce své Spartě.

Jakub Štáfek, alias LAVI z Vyšehradu, se na poslední chvíli se omluvil z důvodu pracovního vytížení.

JAK POŘÍDIT O2 TV FOTBAL?

[blog_program_info id=“17298667″]

Jak Lavi komentoval minulé derby v Edenu?

[fve]https://youtu.be/keqpQ7kGyOY[/fve]

Přečtěte si taky: „Tohle je smutný!“ Jak Štáfek alias LAVI nemohl rozdýchat penaltu proti Spartě?

„Při derby budeme mít v plném provozu celkem třináct speciálních kamer, premiéru si odbyde také nová virtuální grafika, díky které můžeme při vysílání využívat 3D efekty. Poslední novinkou bude přímý přenos z pozápasové tiskové konference, která poběží na O2 TV Fotbal,“ prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

Samozřejmostí pak zůstává studio Petra Svěceného, kde nebude chybět ani originální pohár pro vítěze HET ligy. Jako host dorazí Horst Siegl, držitel jedenácti sparťanských titulů a autor 176. ligových gólů. Do studia O2 TV Sport zavítá také Luboš Kozel, trenér české reprezentace do 18 let a mistr ligy s pražskou Slavií.

Kdo ovládne beznadějně vyprodaný souboj o pomyslného vládce Prahy? Bude mezi klíčové hráče patřit po dlouhých sedmnácti letech Tomáš Rosický? Na vše odpoví přímý přenos v neděli od 18.00 hodin v O2 TV.

[fve]https://youtu.be/fbMeFVy3OmA[/fve]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

[blog_program_info id=“17298951″]

Foto: O2 TV Sport  (tz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru