Liga mistrů na O2 TV Sport! Repríza finále Evropské ligy i velký návrat Cristiana Ronalda!

 Po úterním startu Ligy mistrů jsou ve středu na programu zápasy skupiny E až H. Do hry se zapojí druhá polovina startovního pole. Čtyři zápasy můžete vidět na O2 TV Sport a v multidimenzi na O2 TV Fotbal. Všechny s českým komentářem.

Liverpool – Sevilla (O2 TV Sport, 20.10)

Pikantní souboj nabídne skupina E, v níž se utkají finalisté Evropské ligy z roku 2016. Sevilla tehdy po poločasovém obratu zvítězila 3:1 a získala tak v Evropské lize zlatý hattrick! Loni vypadl španělský celek v Lize mistrů v osmifinále s Leicesterem, to svěřenci Jürgena Kloppa v Evropě chyběli úplně.

[blog_program_info id=“17197479″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

 Real Madrid – APOEL (O2 TV Fotbal, 20.10)

Papírově předem rozhodnuté utkání se odehraje ve skupině H, kde obhájce trofeje vyzve přemožitele pražské Slavie APOEL. Bílý balet sice neprožívá ideální start do sezony. Na začátku srpna sice vyhrál evropský i španělský superpohár. Ve třech utkáních domácí soutěže ale získal pouze 5 bodů. I tak se ale předpokládá, že kyperského mistra „zničí“. Vždyť APOEL při poslední účasti v milionářské soutěži v sezoně 2014/2015 získal jediný bod. Navíc – Madriďanům bude k dispozici i v domácí lize potrestaný Cristiano Ronaldo. Budou k vidění gólové hody?

Cristiano Ronaldo

Tottenham – Borussia Dortmund (O2 TV Fotbal, 20.10)

Vyrovnané utkání se čeká mezi Tottenhamem a Borussií Dortmund. Anglicko-německé střetnutí bude velmi důležité z hlediska šancí na postup, dá se totiž počítat, že jedno postupové místo ve skupině H si uzme favorizovaný Real Madrid. Když se v Evropě střetla Borussia se Spurs v roce 2016 naposledy, dopadlo to lépe pro Němce. Ti v osmifinále Evropské ligy zvítězili 3:0 a 2:1. Jak si povedou tentokrát v mýtickém Wembley?

[blog_program_info id=“17197053″]

Harry Kane Dele Alli. Foto: Reuters

Feyenoord – Manchester City (O2 TV Fotbal, 20.10)

Nizozemský mistr se vrací do Ligy mistrů po dlouhých 15 letech! A hned na úvod se mu postaví silný Manchester City. Potkají se tak celky, kterým se zatím v domácí lize daří – svěřenci Pepa Guardioly jsou s deseti body po 4 kolech Premier League druzí za městským rivalem United, o víkendu navíc rozdrtili Liverpool jasně 5:0. Feyenoord je zatím s 12 body v nizozemské Eredivisie stoprocentní.

Pep Guardiola

Foto: Reuters (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru