US Open: Finále mužů i čtyřhry s Hradeckou a Siniakovou na O2 TV Sport! Ženský turnaj ovládla Stephens! 

Takový průběh finále ženské dvouhry US Open čekal asi málokdo. Nenasazená Sloane Stephens nebyla v newyorském finále favoritkou, nicméně turnajové patnáctce Madison Keys nedala nejmenší šanci. V prvním setu povolila krajance 3 gamy, v tom druhém ji pak dokonce vyprovodila kanárem! Celé utkání tak trvalo jen něco málo přes hodinu.

„Je to něco úžasného, v lednu jsem byla na operaci a nevěřila bych, že je tohle vůbec možné,“ prohlásila při závěrečném ceremoniálu Stephens, jež se po vleklém zranění nohy vrátila na kurty až letos v květnu.

Mečbol:

Kdo by čekal, že Keys bude po utkání zdrcená, ten je na omylu. Obě hráčky jsou totiž dobrými kamarádkami. „Říkala jsem Madi, že je škoda, že to nemohla být remíza. Je úžasné, že s ní tady můžu stát. Tohle je opravdové přátelství,“ uvedla Stephens, která se z 87. místa žebříčku posune na 17. příčku.

Dojemné pozápasové objetí:

Společná by měla být i oslava v baru. „Půjdeme na tisíc procent. A ona mi může zaplatit všechny drinky,“ popíchla Keys o dva roky starší krajanku, která si za grandslamové připsala 3,7 milionu dolarů. Poražená Keys si přišla na 1,8 milionu – a obě hráčky byly z vysoké cifry při ceremoniálu pořádně vyvedené z míry:

[blog_gallery id=“62850″ style=“block“]

Hradecká se Siniakovou musí prolomit smůlu

Od 19 hodin můžete na O2 TV Sport sledovat finále ženské čtyřhry, v němž se představí česká dvojice Lucie Hradecká, Kateřina Siniaková proti favorizovanému duu Martina Hingis a Yung Jan Chan. Finalistky US Open stály proti sobě v této sezóně už dvakrát, český pár však obě střetnutí prohrál. Vyjde to do třetice?

Lucie Hradecká, Kateřina Siniaková vs. Martina Hings, Yung Jan Chan (začátek po úpravě programu v 19:00)

[blog_program_info id=“17322721″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Dopíše Anderson svou pohádku proti Nadlovi?

Netradiční finále čeká mužskou část US Open. Na jedné straně legenda Rafael Nadal, jenž může zaútočit na svůj druhý letošní grandslam, na straně druhé senzace Kevin Anderson.

Kevin Anderson. Foto: Reuters

Jihoafrického hráče by před turnajem netipoval na finále asi nikdo. Vždyť z dosavadních 33 odehraných grandslamů dosáhl pouze jedinkrát na čtvrtfinále (US Open 2015). A co víc, dál než do poslední osmičky neprošel ani na žádném z 62 turnajů Masters!

Nyní je ale Anderson, jenž má třeba s českou jedničkou Tomášem Berdychem negativní bilanci 0:12, jen jediný krůček od prvotřídní tenisové senzace. Dotáhne jednatřicetiletý dlouhán pohádku do konce?

Rafael Nadal – Kevin Anderson (22:00)

[blog_program_info id=“17322727″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: reprovideo O2 TV Sport, Reuters (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru