Šlágr Sigma vs. Slavia na O2 TV Sport! Jak se uvede útočná posila Necid?

[blog_program_info id=“17119454″]

Mistrovská Slavia prožívá poněkud rozpačitý úvod sezony. Do vytoužené Ligy mistrů se po špatném výkonu s kyperským APOELem neprobojovala a navzdory prozatímnímu druhému místu v domácí lize už ztratila body s outsidery Baníkem a Bohemians.

Svěřenci Jaroslava Šilhavého se ale i tak mohou pochlubit skvělou statistikou – během pěti kol dosud neinkasovali v HET lize jedinou branku! Zato střelecky mistr poněkud tápe a prosadil se zatím pouze sedmkrát.

V tomhle směru by měla pomoci staronová tvář v týmu. Slavia v Turecku ulovila útočníka Tomáše Necida, který by mohl naskočit už do sobotního zápasu!

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

„Absolvoval jsem celou přípravu v Burse. Jsem v plném tréninku a do zápasu jsem připravený,“ řekl osmadvacetiletý forvrad pro klubovou televizi:

[fve]https://youtu.be/_H7Vn6fDSZA[/fve]

Přečtěte si taky: Derby pražských S vyprodali už permanentkáři! Zápas můžete vidět v O2 TV! Jak?

Hanáci na Slavii umí

Sigma je jistě největším překvapením letošní sezony. Nováček soutěže je s 10 body na třetí příčce a zaznamenal zatím pouze jednu prohru, když nestačil ve třetím kole na vedoucí Plzeň.

Hanáci mají navíc se Slavií v posledních letech výbornou bilanci – z 15 posledních střetnutí (2009 až 2016) zvítězili hned devětkrát, pouze dvakrát vyhráli sešívaní a čtyřikrát se týmy rozešly smírně.

V posledních pěti zápasech navíc Sigma nastřílela Slavii hned 13 branek!

Navážou svěřenci Václava Jílka na minulá střetnutí a zaskočí mistra?

[fve]https://youtu.be/mCecH3ghRww[/fve]

Foto: Facebook SK Slavia Praha  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru