Jágr šokoval! Vrátí se zpátky do reprezentace? Ve hře je jeho účast na olympiádě

V pořadu Jeden na jednoho na stanici ČT sport debatoval Jaromír Jágr s Robertem Zárubou o svých budoucích plánech (pořad si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV – úterý od 20:00).

Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu je momentálně bez angažmá, v NHL s ním Florida neprodloužila smlouvu a s dalším zámořským klubem se pětačtyřicetiletý veterán dosud nedomluvil.

Jágr tak trénuje s Kladnem, v němž působí jako většinový majitel. „Všechno je možné. Priorita je pořád NHL a máme pořád několik dní, než začne kemp. A kdyby se to nestihlo do kempu, tak se snad něco naskytne, než začne soutěž. Nikam nespěchám,“ prozradil Jágr, pro kterého už mají Rytíři připraveny dresy:

Řeč padla i na Calgary Flames, podle médií nejžhavějšího zájemce o služby českého forvarda. „Calgary mělo zájem od prvního dne, co jsem se stal volným hráčem. Ale jak velký zájem, to těžko může někdo posoudit. Byla tam spousta týmů, ale to se ze dne na den hrozně moc mění. Je to hra peněz, takový poker.“

Možné tedy je, že se Jágr do NHL už ani nevrátí. Konec kariéry by to ale rozhodně neznamenalo.

„Možností je spousta. Zůstat v NHL, zkusit nějakou evropskou soutěž, nemusí to být KHL, nebo zůstat na Kladně. Nebo se pokusit o návrat do reprezentace a hrát na olympiádě. Ta šance by byla větší, když nejedou hráči z NHL. Věřím tomu, že bych se dokázal připravit. Ale kdybych se nepřipravil, řeknu, že na to nemám.“

Prohlášení Jágra pochopitelně vyvolalo řadu ohlasů na sociálních sítích:

Rozhovor v Jaromírem Jágrem si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV na stanici ČT sport (úterý od 20:00).

Foto: Twitter  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru