Velký návrat. Slavia ulovila v Turecku odchovance Necida! Proč mu fanoušci nevěří?

 

S příchodem talentovaného obránce Stefana SimičeAC Milán to sice nedopadlo, přesto pražská Slavia přece jen dotáhla přestup jiného odchovance.

Z tureckého Bursasporu přichází na hostování s opcí člen širšího reprezentačního kádru Tomáš Necid!

Bývalý hráč CSKA Moskva, Zwolle, PAOK Soluň nebo Legie Varšava si tak se Slavií letos zahraje i Evropskou ligu.

Přestup oznámil na Twitteru boss Červenobílých Jaroslav Tvrdík. V posledních dnech se přitom zdálo, že Necidův návrat do Edenu je krajně nepravděpodobný.

Necid, který získal se Slavií dvakrát mistrovský titul, patřil mezi největší talenty českého fotbalu. Po přestupu do CSKA Moskva ale jeho slibně rozjetou kariéru zbrzdila zranění. Po návratu na hřiště pak strávil několik sezon po hostováních.

V sezoně 2013/2014 se dokonce na půl roku vrátil i do Slavie, za kterou vstřelil v 13 zápasech 3 branky. Naposledy zkoušel štěstí v Legii Varšava, na rozdíl od jiného slávisty Adama Hlouška se ale v polské metropoli neprosadil.

Někteří fanoušci však z Necidova návratu tolik nadšení nejsou, autor 12 reprezentačních gólů byl navíc pro Slavii až několikátou volbou. Sešívaní lákali Richmonda BokayehoCrveny Zvezdy Bělehrad, předtím ještě Michaela KrmenčíkaPlzně.

Někteří ale tak negativní nejsou…

„Necid se vrací domů, do Slavie. Na hostování z Bursasporu, s opcí na přestup. Skvělá zpráva. V české lize bude velkou posilou.“

Jak věříte Tomáši Necidovi vy?

[blog_poll_start][poll id=“735″][blog_poll_end]

V pondělí od 20.00 můžete na O2 TV Sport sledovat speciální vydání fotbalové talkshow TIKI-TAKA, která nabídne to nejlepší z aktuální sezóny.

[blog_program_info id=“17017838″]

Foto: slavia.cz(jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru