Fanoušci Slavie jsou na nohou! Do Edenu se vrací mladá hvězda Stefan Simič z AC Milán!

Pražská Slavia hlásí další velice zajímavou posilu. Z Itálie by se měl do Edenu vrátit její ztracený syn!

Dvaadvacetiletý stoper Stefan Simič je odchovancem Slavie. Už v mládežnickém věku ale zamířil do Itálie, konkrétně do FC Janov, odkud ho hned po roce přetáhl slavný AC Milán.

Do jeho sestavy se ale člen minulé reprezentace do 21 let nikdy neprosadil. Dospělý fotbal okusil na hostování ve druholigovém italském Varese, nebo v poslední sezóně v belgickém Mouscronu.

Nyní by se měl vrátit do „mateřské“ Slavie, přestože údajně měl mít nabídky z Crotone či druholigové Parmy.

Podle informací deníku Sport se už řeší pouze forma Simičova působení ve Slavii. Kluby jednají o tom, zda půjde o trvalý přestup, nebo hostování s opcí. Podle zpráv z Itálie se jeví pravděpodobněji druhá varianta. Simič by měl nejprve prodloužit smlouvu s Milánem, která mu vyprší příští rok v létě a pak odejít na hostování.

Sám Simič už přesun nepřímo potvrdil na sociální síti, když retweetoval zprávu, ve které se s ním loučí kamarádi z Itálie.

V pátek by měl Simič v Praze podstoupit zdravotní prohlídku a potom se připojit k týmu. O místo v sestavě bude bojovat s momentálně zraněným Simonem Delim, letní posilou Jakubem Jugasem a veteránem Jiřím Bílkem.

Na internetu však již nyní způsobil doslova poprask! Fanoušci Slavie jsou velmi spokojení a uznání sklízí sešívaný management i od rivalů.

[blog_poll_start][poll id=“733″][blog_poll_end]

Kromě Simiče podle isport.cz Slavia usiluje také o útočníka Richmonda Boakyeho, který s Crvenou Zvezdou Bělehrad vyřadil v předkole Evropské ligy pražskou Spartu. Za Ghaňana, který dal ve dvou zápasech rivalovi z Letné dvě branky, nabízí Slavia údajně 70 milionů korun.

Přečtěte si také:

Brutální otevřenost sparťana Štetiny! Posily nehrají na 100 procent, na tréninku to vře, prozradil na Slovensku

Bičík zůstává ve Spartě! Je jako Vlk z Wall street? Jaké předsevzetí si dal?

Patrik Schick pobláznil Římany! Tohle uvítací video je vážně úlet

Foto: www.gol.cz
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru