Uzavře Schick telenovelu? Má být nejdražší posilou v historii AS Řím! Co odepsal na SMS Tottimu?

Přestupová sága Patrika Schicka se táhne od června. Tehdy si útočník Sampdorie Janov odskočil z mistrovství Evropy jednadvacítek na zdravotní prohlídku do Juventusu a všechno se zdálo být hotové.

Přišly ale komplikace. Juve se nezdály výsledky, a tak začal z transferu couvat. V dalším průběhu léta to vypadalo na Schickovo stěhování do Interu Milán, Neapole i AS Řím.

A jak se zdá, právě prastarým úslovím, že všechny cesty vedou do Říma, tenhle zdánlivě nekonečný příběh skončí. Právě do „věčného města“ by měl dnes Schick definitivně odejít.

Přesvědčit ho mohla i SMS od legendy Římanů Franceska Tottiho. Ten prý Schickovi napsal SMS, ve které se mu „snažil poradit“. Mistr světa, který loni slavně ukončil kariéru, jež celou zasvětil AS Řím, prozradil, že mu Schick odpověděl. Jestli ale odpověděl ano, nebo ne, to se reportérovi z Tottiho vypáčit nepodařilo. „Odpověděl mi, ale bylo to anglicky, tak jsem tomu moc nerozuměl,“ smál se Totti.

[fve]https://youtu.be/judTzQVzsC4[/fve]

Přestupový rekord: Schick překoná i Batistutu!

Podle italských médií je však přestup hotovou věcí. Římané za Schicka podle informací z Apeninského poloostrova zaplatí 36 milionů eur (asi 950 milionů korun), další dva miliony pak mohou přijít na účet Sampdorie ve formě bonusů.

V takovém případě by se stal Schick nejdražším nákupem v historii klubu. Zatím nejvíc (právě 36 milionů eur) „Vlci“ vysázeli v roce 2000 za argentinského superkanonýra Gabriela Batistutu a o rok později získali zatím poslední mistrovský titul.

Schick se také podle všeho stane druhým nejdražším Čechem v historii. Prvenství drží Pavel Nedvěd, jenž v roce 2001 přestupoval z Lazia do Juventusu za 41,2 milionu eur (podle tehdejšího kurzu 1,6 miliardy korun).

Nenechte si ujít originální fotbalovou talkshow O2 TV Sport TIKI-TAKA. Každé pondělí od 20.00.

[blog_program_info id=“16861638″]

Stanici O2 TV Sport si nyní můžete snadno pořídit i na 24 hodin.

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: forzainterforums.it
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru