Miliardová bitva se blíží! Velkohubý McGregor dostal od Mayweathera varování

Na skutečnou lahůdku se mohou v noci ze soboty na neděli těšit fanoušci boxu, ale vlastně spíš bojových sportů obecně.

Las Vegas je na programu jeden z nejočekávanějších zápasů historie! Souboj dvou rozdílných světů. Miliardovou bitvu Mayweather – McGregor budete moci sledovat také v O2 TV na stanici Nova Sport 1.

[blog_program_info id=“16749092″]

To, co se pro mnohé odborníky zdálo nereálným krokem, se stalo skutečností. A tak se téměř dva roky po ukončení kariéry vrací do ringu Floyd Mayweather. Ten se s aktivní kariérou rozloučil v září 2015 s úctyhodnou bilancí 49 výher a žádné porážky.

Čtyřicetiletý boxer ale bude čelit možná největší hvězdě bojových sportů současnosti – Conoru McGregorovi. Irský zápasník MMA je historicky prvním, který v UFC držel mistrovské pásy dvou váhových kategorií. Jenže čistě boxerský zápas ho na této úrovni čeká poprvé.

Floyd Mayweather Conor McGregor

Právě proto je McGregor považován za jednoznačného outsidera zápasu a boxerské legendy jako Mike Tyson mu nedávají žádnou šanci.

I přesto je tento duel označován jako největší zápas historie. Zájem fanoušků je naprosto neskutečný.

Oba borci si tak přijdou na neuvěřitelné částky. Očekává se, že celkem by zápas mohl vydělat 700 milionů dolarů (15,5 miliardy korun)!

Přečtěte si taky: Emoce před bitvou: Nažhavený McGregor řval Mayweatherovi do obličeje!

Zlomím toho starce

„Jsem připravený na dvanáct tříminutových kol, ale myslím si, že nevydrží ani dvě. Můžete mi věřit, zlomím toho starce,“ nechal se slyšet McGregor na tiskové konferenci.

Další velkohubá prohlášení samozřejmě nechyběla. „Už jsem král oktagonu, až budu i králem boxu, tak založím svůj vlastní sport,“ dodal Ir.

Conor McGregor

Já mám žulovou bradu

Mayweather byl tentokrát o mnoho smířlivější. Poděkoval všem od rodiny přes svůj tým až po zástupce médií. A pak vyřkl několik vět, kvůli kterým ho většina odborné veřejnosti drtivě favorizuje.

„Oba umíme hodně kecat, ale na konci toho všeho jsou jen dva chlapi v ringu. Nejlepší bojují proti nejlepším. Conor je nejlepší v tom, co dělá, ale to jsem já taky. Za 21 let v ringu jsem čelil velkým protivníkům. Manny Pacquiao dával bomby, Canelo Alvarez dával bomby, Shane Mosley dával bomby, ale já mám žulovou bradu. A pamatuj si, Conore, všechno, co jsi schopný rozdat, musíš být taky schopný přijmout,“ kontroval Mayweather.

Bude se na konci velkého miliardového cirkusu radovat velkohubý McGregor, nebo veterán Mayweather zaokrouhlí svou bilanci na úžasný 50:0?

[blog_poll_start][poll id=“703″][blog_poll_end]

Podívejte se na velký galavečer v noci na neděli od 1:00. Hlavní zápas by měl přijít na řadu přibližně v 5:30.

[blog_program_info id=“16749092″]

Přečtěte si taky:

Sázkaři prý začínají věřit McGregorovi! Důvodem je TOTO video uniklé z tréninku

Píseň pro McGregora vynesla fanouškovi královskou odměnu! Neskutečné gesto!

Nemilosrdná Tysonova předpověď: Mayweather McGregora zabije! Tohle jsou důvody

Foto: Reuters  (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru