Voilá – tenhle gól z půlky vás dostane! Tohle je nejkrásnější trefa Ligue 1!

Utkání mezi Lyonem a Bordeaux skončilo smírně 3:3, diváci se tedy měli i tak na co dívat. Navíc už po devíti minutách padl gól z půli hřiště, ze kterého vám budou přecházet oči.

Čtyřiadvacetiletý Nabil Fekir v barvách Lyonu se s tím nepáral a jeho dělová rána zapadla přesně pod břevno naprosto nepřipraveného brankáře Benoita Costila. Voilà!

„Viděl jsem, že Benoit Costil je venku z branky. Uviděl jsem šanci a využil jí. Sice jsem to měl na pravačku, ale nepřemýšlel jsem o tom. Byl to instinkt, zároveň je to podle důkaz, že věřím ve své schopnosti,“ řekl Fekir, který už sedmkrát nastoupil za francouzský národní tým.

„V tréninku na těchto věcech pracuji a už jsem to zkoušel i v jiných zápasech. Teď se to povedlo. Hlavní je, že to pomohlo týmu. I když je škoda, že jsme nakonec nevyhráli,“ dodal.

Bordeaux nakonec totiž vydřelo bod díky drtivému finiši. Díky brankám Leragera a Malcolma z 88. minuty a nastaveného času srovnalo na 3:3.

Bývalý český reprezentant ve službách Bordeaux Jaroslav Plašil strávil celé utkání na lavičce.

Přenosy z francouzské ligy můžete pravidelně v sledovat v O2 TV na stanicích Sport 1 a Sport 2.

Nenechte si také ujít přímý přenos odvety předkola Ligy mistrů Slavia – APOEL (středa, 20.00, O2 TV Sport).

[blog_banner image=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/08/banner-pro-web-slávia-apoel-2.jpg“ url=“https://www.o2.cz/osobni/o2tvsportnaden/?cid=plo-sportden-17m08-pr-slav-vs-apeol-23-8″]

Foto: reprovideo (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru