Sázkaři prý začínají věřit McGregorovi! Důvodem je TOTO video uniklé z tréninku

Do velkého souboje mezi hvězdou MMA Conorem McGregorem a boxerem Floydem Mayweatherem zbývá necelý týden a stále častěji se začíná skloňovat jméno irského bojovníka jako vítěze.

Důvod? Na internet nedávno uniklo video z tréninku, v němž irský zápasník poslal k zemi svého sparingpartnera Paula Malignagga, mistra světa dvou vah. A že ho Conor opravdu nešetřil!

Přečtěte si také:

Neymar se rozšoupl! Jaký řezník z UFC se bude starat o jeho bezpečí?

Píseň pro McGregora vynesla fanouškovi královskou odměnu! Neskutečné gesto!

Bestie Gábor na kolenou! Podívejte se, jak Francouz Sayah rozpáral Borárose!

Bookmakeři tak hlásí, že kurz na McGregorovo vítězství se zmenšil od začátku téměř o polovinu.

Původně se zdálo, že duel je jen velkým divadlem a byl domluven hlavně proto, aby vydělal peníze. Všichni totiž dobře vědí, jakou show je McGregor schopen na promoakcích a tiskových konferencích vytvořit.

Aktuálně to však vypadá, že si čím dál více lidí myslí, že by to mohl být zajímavý souboj po sportovní stránce.

Samozřejmě se najdou i takoví, kteří tvrdí, že McGregor je bez šance. Vyjádřil se tak před časem Mike Tyson, Conorově stylu se veřejně vysmála i další boxerská veličina David Haye. Bývalý mistr světa na sociální síť umístil video, na kterém McGregora paroduje.

Velké otazníky panují také nad tím, zda je McGregor schopen fyzicky vydržet zápas, který se může protáhnout až na 36 minut.

„Mám za sebou několik 12kolových sparringů. Nepřichází ani v úvahu, že bych nebyl připravený bojovat celých 12 kol,“ tvrdil McGregor odhodlaně na posledním setkání s novináři. „ Já každopádně nevěřím, že se dočkáme více než 2 kol. Floyd nemá na to, aby se mnou vydržel více než maximálně dvě kola,“ dodal velkohubý Ir.

Tento zápas století se uskuteční v neděli 27. srpna v americkém Las Vegas. Sledovat ho můžete také prostřednictvím O2 TV na stanici Nova Sport 1.

[blog_program_info id=“16749092″]

Foto: Reuters (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru