Plíšková zůstává světovou jedničkou! Jak vysvětlila Rumunka Halep nevídaný debakl ve finále? O2 TV Tenis vysílá turnaj z New Havenu

Karolína Plíšková došla na turnaji v Cincinnati až do semifinále. Po porážce se Španělkou Garbiňe Muguruza však už neměla své setrvání na pozici světové jedničky jak ovlivnit.

Rumunka Simona Halep, která hraje v poslední době ve velmi dobré formě ale nakonec „tenisový převrat“ nedotáhla do konce.

Ve finále v Cincinnati naopak totálně zkolabovala a se španělskou přemožitelkou Plíškové prohrála zcela jednoznačně 1:6 a 0:6.

Statistici spočítali, že ve druhém setu vyhrála ze svého druhého servisu pouhých 11 procent míčků!

Přečtěte si také:

Kyrgios v Cincinnati smetl Nadala, v semifinále rozdával parádičky. Na tiskovce ale překvapil

Šafářová dosedla na deblový trůn! Česko má dvě světové jedničky! Jak originálně gratuloval Štěpánek?

Mahuta vyřadil z provozu zákeřný podavač! Jak neuvěřitelně zasáhl Francouze míčkem?

Rumunka už podobnou situaci zažila. K posunu do čela žebříčku jí stačila jedna výhra na French Open. Tam ale ve finále podlehla nečekaně Lotyšce Jeleně Ostapenko.

„Hrála jsem dnes velmi špatně a Garbiňe naopak velmi dobře. Pokusím se vrátit příští rok a hrát líp,“ omlouvala se po finále zklamaná Halep divákům.

„Mám ráda velké zápasy. Doufala jsem, že budu hrát dobře. Jsem šťastná, že jsem tady mohla dnes být,“ kontrovala vítězka Wimbledonu Muguruza, která ukázala, že je i na další grandslam připravená výborně. „US Open je ale dlouhý turnaj. Bude to tam úplně jiné,“ odmítala ihned roli jedné z favoritek.

Poslední grandslam sezóny US Open začíná 28. srpna a přímé přenosy budete moci sledovat také na O2 TV Sport a O2 TV Tenis!

Obě stanice nabídnou v tomto týdnu další turnaj z amerického New Havenu, kde se představí také Kateřina Siniaková, Kristýna Plíšková, Barbora Strýcová a Petra Kvitová.

[blog_program_info id=“16604139″]

Stanici O2 TV Sport si nyní můžete snadno pořídit i na 24 hodin.

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: Reuters
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru