Neymar se obul do Barcelony! Vedení poslal hodně ostrý vzkaz! Může za to nezaplacený bonus?

Neymar po přestupu do PSG vkročil do nové kapitoly své kariéry. Za tou starou však dveře rozhodně nezavírá a Barcelona ho stále zajímá. Ne na vše však bude vzpomínat v dobrém! Vedení poslal vzkaz, který si za rámeček rozhodně nedá!

Po famózním představení hvězdného Brazilce proti Toulouse, ve kterém se nová posila PSG podepsala na pěti gólech, byl Neymar tázán na svůj bývalý klub. A to konkrétně na jeho vedení!

https://twitter.com/Footy_Wankers/status/899580525769261056

„Vedení Barcelony nemám co říct. Vlastně ano, mám. Jsem z nich zklamaný,“ prozradil v pozápasovém rozhovoru.

A s tím rozhodně nekončil!

„Strávil jsem v Barceloně čtyři šťastné roky. Začal jsem šťastný a odešel šťastný. Ale nebylo to díky nim. Myslím si, že ti lidé by neměli být ve vedení Barcy. Takový klub si zaslouží mnohem lepší vedení a všichni to ví,“ naštvaně dodal útočník PSG.

Barcelona v neděli sice porazila v prvním kole La Ligy Real Betis 2:0, fanoušky však straší spíš dvě předchozí jednoznačné porážky ve španělském Superpoháru s Realem Madrid.  Zdá se, že se Katalánci po delší době dostávají do stínu velkého rivala.

„Jsem teď v jiném klubu, takže to nemůžu rozvádět, ale vidět své bývalé spoluhráče smutné mě také dělá smutným. Jsou to moji přátelé. Věřím, že to tam bude brzy lepší,“ uvedl Neymar.

https://twitter.com/Neymarvellous/status/899588867463852032

Kritikové však upozorňují, že Neymarova ostrá slova mohou mít také co do činění s tím, že Barcelona zatím nevyplatila „věrnostní bonus“ 23 milionů eur, na který by Brazilec měl mít nárok.

Katalánský klub každopádně jen těžko mírní rozladění fanoušků, které nastalo právě po odchodu Neymara. Zvlášť, když za něj Barca zatím na přestupovém trhu marně shání náhradu. Příchod Brazilce Paulinha fanoušky neuspokojil ani v nejmenším a zatím neúspěšné námluvy s liverpoolským Philippe Coutinhem či dortmundským Ousmane Dembelém situaci také nijak nevylepšily.

Nenechte si ujít tradiční zábavnou fotbalovou talkshow O2 TV Sport TIKI-TAKA:

[blog_program_info id=“16604140″]

Ve středu nabízí stanice O2 TV Sport přímý přenos odvety předkola Ligy mistrů Slavia – APOEL:

[blog_program_info id=“16657524″]

[fve]https://youtu.be/ipI1wBEyyG8[/fve]

Stanici O2 TV Sport si nyní můžete snadno pořídit i na 24 hodin.

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: Reuters (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru