Žhavé vršovické derby: Slávisté si kradli šance, oba týmy chtěly penaltu! Pískali byste?

Vršovické derby se mohlo těšit skvělé atmosféře vyprodaného Ďolíčku. Slavia udělala oproti středečnímu utkání v Lize mistrů  proti APOELu šest změn a zdá se, že to byl proti Bohemce klíčový faktor.

Celé utkání si můžete pustit v O2 TV:

[blog_program_info id=“16577035″]

Domácí Klokani v prvním poločase nebezpeční příliš nebyli. Slavia sice ano, ale svoji největší šanci nedokázala proměnit. Do slibné pozice se dral jeden z noviců v sestavě Jan Sýkora, ale míč mu „ukradl“ hladový Muris Mešanovič, který zdaleka nebyl v tak výhodné pozici. Klička brankáři mu nevyšla a dorážku Sýkory, který se dostal zpět k míči, vykopli z malého vápna obránci Bohemians.

V další šanci už Sýkora zakončoval tvrdou ranou. Ta ale trefila blokujícícho Michala Šmída do ruky. Slávisté se dožadovali pokutového kopu, ale rozhodčí nechal hru plynout dál.

Ve druhé půli zase chtěla penaltu Bohemka.  V 60. minutě centroval z pravé strany Rudolf Reiter a míč zastavila ruka padajícího Jakuba Hromady. Rozhodčí zůstal i  tentokrát přes velkou nevoli fanoušků neoblomný a na penaltový puntík neukázal.

Posuďte sami, zda se jednalo o prohřešek pravidlům.

[blog_poll_start][poll id=“726″][blog_poll_end]

Nabuzení Klokani pak odolávali až do konce statečně tlaku Slavie, ale zároveň klidně mohli tři body získat pro sebe. Ránu obránce Milana Kočiče zastavila změť těl přesně před brankovou čárou a v 78. minutě měl na svých kopačkách vítězný gól střídající Jakub Nečas, ale technickou ranou minul branku Jana Laštůvky.

Dramatické derby tak skončilo bez branek, i když se rozhodně bylo po celý zápas na co dívat.

Slavia si dobrou náladu po prohře na Kypru nezlepšila a střelecky stále tápe. Ze čtyř ligových utkáních se prosadila pouze třikrát. Jaroslav Šilhavý tak může doufat, že se jeho svěřenci probudí už ve středu při odvetném utkání 4. předkola Ligy mistrů, kdy budou dotahovat dvoubrankové manko.

Utkání můžete sledovat v přímém přenosu na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“16657524″]

Stanici O2 TV Sport si nyní můžete snadno pořídit i na 24 hodin.

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: reprovideo O2 TV Sport
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru