Organizátoři v Cincinnati připravili Plíškové peklo! Zvládne krutý dvojboj? Sledujte na O2 TV Sport!

Ani pozice světové jedničky neuchránila Karolínu Plíškovou od brutálního pátečního programu na turnaji v americkém Cincinnati.

Ve čtvrtek totiž naboural organizátorům výrazně plány déšť, v pátek se bude tedy dohánět, co se dá. A odnesla to i česká hráčka, která hájí tenisový trůn před dotírajícími soupeřkami.

Plíškovou tak v pátek čeká mimořádně náročná šichta.

Karolína Plíšková

Nejprve od 19 hodin bude dohrávat prakticky celý osmifinálový duel s pohlednou Italkou Camilou Giorgi. Ve čtvrtek se Plíšková stihla dostat do rychlého vedení 3:0 v prvním setu.

[blog_program_info id=“16547023″]

Camila Giorgi. Foto: celebmafia.com

V případě postupu by pak rodačka z Loun měla už ve 22.30 nastoupit do čtvrtfinále, ve kterém čeká Dánka Caroline Wozniacki, shodou okolností jedna z hráček, které se snaží Plíškovou sesadit z čela světového žebříčku.

[blog_program_info id=“16547024″]

Stanici O2 TV Sport si nyní můžete snadno pořídit i na 24 hodin.

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Bude jedničkou také Šafářová?

Pouhé dva gemy dělí momentálně od pozice světové jedničky ve čtyřhře Lucii Šafářovou. Ta bude v pátek dohrávat po boku Barbory Strýcové čtvrtfinále proti australskému páru Casey Dellacqua, Ashleigh Barty. Stav je 1:0 na sety pro českou dvojici a 5:5.

Šafářová potřebuje k posunu na první místo žebříčku ještě jednu výhru. V případě postupu pak Šafářovou se Strýcovou uvidíte ve vysílání O2 TV Tenis zhruba od 23 hodin proti švýcarsko-tchajwanskému duu Hingis, Chan.

Celý program vysílání najdete pravidelně na Facebooku O2 TV Sport.

Foto: Reuters, celebmafia.com
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru