Co nebylo v TIKI-TAKA: Frýdek u mě skončil! Proč zpěvák Děkan odepsal sparťanského záložníka?

Poslední pondělní vydání unikátní fotbalové talk show se nemohlo obejít bez rozborů vypjatého utkání mezi Slovanem Liberec a Spartou Praha. Nejen o třech červených kartách diskutovali v pořadu Petra Svěceného vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer, někdejší reprezentační gólman Ladislav Maier, bývalý obávaný kanonýr Pavel Kuka, zpěvák a moderátor Miloš Pokorný a zpěvák a fanoušek Liberce Jakub Děkan.

Celý díl si můžete pustit prostřednictvím O2 TV!

[blog_program_info id=“16505935″]

Většina hostů se při debatě o urážkách, které padaly mezi hráči během zápasu, postavila spíše proti pohledu kouče Jindřicha Trpišovského, který během tiskové konference vytáhl na povrch údajné nadávky izraelského reprezentanta Tala Ben Chaima. „To je chyba v těch emocích. Může to přinést ještě víc problémů, než si umíme představit,“ vyjádřil se k situaci Pavel Kuka.

Vladimír Šmicer zase poodkryl, že na trávníku jsou nadávky naprosto běžné. „Na hřišti se nadává úplně normálně, ale pokud to zajde do nějakých rasových kontextů, tak je to špatně. Ale jinak je vyhrožování běžné, bek ti třeba řekne, že ti zlomí nohu…“

„Člověk se pak kolikrát i v šatně stydí za to, co na hřišti řekl,“ shodli se oba vicemistři Evropy z roku 1996.

Zato rezolutně se proti izraelské hvězdě postavil zpěvák Jakub Děkan. „Tam je jasně vidět ta nadřazenost těch hráčů, kteří nehrají srdcem, ale pro peníze. Chtějí dát najevo, že je mají,“ měl jasno liberecký fanda.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=QV37oxKufCE[/fve]

Nebyl to však jen izraelský reprezentant, do kterého se Děkan pustil. Při debatě o různorodých oslavách hráčů se opřel i do bývalého hráče Liberce a současného sparťana Martina Frýdka.

„Martin Frýdek včera ukázal svou velkou inteligenci. U nás v Liberci jsme ho skoro naučili hrát fotbal… a nevím, jestli bylo vhodné, radovat se u libereckého kotle. To, co předvádí za Spartu, to je ohromná bojovnost, strašně si ho cením. Ale to, co pokaždé předvádí v Liberci, ta jeho přemotivovanost, to že víc leží na zemi, než hraje fotbal, a teď to jeho radování se u libereckého kotle. Pro mě jako hráč skončil,“ prohlásil tvrdě.

Už homornější byla debata o velkých loučeních klubových legend. Došlo i na srovnání s hudebním průmyslem.

[fve] https://www.youtube.com/watch?v=Y3cPUWH4pcE[/fve]

Sledujte o víkendu šlágr 4. kola HET ligy Bohemians Praha – Slavia!

[blog_program_info id=“16577035″]

O2 TV Sport si nyní můžete snadno pořídit i na 24 hodin.

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: koláž o2tvsport.cz (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru