Trénink z jiné planety! Real před bitvou s Barcelonou uchvátil famózním bagem

Minulý týden hráči Bílého baletu získali Superpohár UEFA po vítězství nad Manchesterem United a teď si brousí zuby na další trofej. Svěřence Zinedina Zidaneho čeká odveta španělského Superpoháru proti Barceloně.

[blog_program_info id=“16547013″]

Jen pár dní po výhře na Camp Nou v prvním zápase španělského Superpoháru si několik hráčů Realu Madrid střihlo bago, o kterém by se většině fotbalistů mohlo jen zdát.

Uprostřed „kruhu“ byli dva hráči včetně Raphaëla Varaneho. Ostatní spoluhráči měli pouze jeden dotyk na to, aby předali míč dál a aby se nedostal do spárů bránících hráčů.

Cristiano Ronaldo (do středečního zápasu nenastoupí kvůli trestu, pozn. red.), Luka Modrič, Marcelo nebo Casemiro s tím neměli nejmenší problém. Jednoduše zvedli míč do vzduchu a přihrávali si neskutečných dvacet vteřin.

Všemu přihlížel i velký boss Realu Zidane, který se nad parádním představením svých hráčů musel rozplývat:

Real vs. Barcelona živě na O2 TV Sport

Odvetný zápas španělského Superpoháru se hraje na půdě Realu Madrid ve středu od 23:00 a exkluzivně jej můžete sledovat na stanici O2 TV Sport.

Bílý balet bude hrát bez potrestaného Cristiana Ronalda, ale má k dispozici dvougólový náskok, jelikož v neděli na Camp Nou zvítězil 3:1.

[blog_program_info id=“16547013″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: reprovideo  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru