Poláci dali nejsměšnější gól nové sezóny, pak ale ukázali obdivuhodné fair play!

Zápas Radomiaku Radom a Rozwóje Katowice přinesl velice zajímavý okamžik pro všechny na stadionu. Hráči Radomiaku se zachovali skutečně skvěle!

Fotbalisté Katowic kvůli zranění domácího hráče zakopli balón do autu kvůli ošetření. Soupeř jim chtěl sportovně vrátit míč, Maciej Swidzikowski dlouhým nákopem nasměroval směrem k brance Rozwóje. Kop z vlastní půle však dopadl tak, jak nikdo nečekal.

Vysoký balón spadl těsně před vápnem a brankář, který si pro něj sebevědomě šel, byl rázem za hlupáka. Ani jeho životní sprint nepomohl! Hanbou by se pak nejradši propadl!

Hráči Radomiaku však jeho svědomí aspoň trochu ulehčili!

Po bleskové poradě se usnesli, že takhle výhodu získat nechtějí a soupeře nechali dobrovolně skórovat. Útočník Katowic Michal Plonka tak dal velmi pravděpodobně nejlehčí branku v životě.

Pořekadlo „pro dobrotu na žebrotu“ se naštěstí v tomto případě nenaplnilo a fotbalisté Radomiaku i tak zvítězili 4:1 a po třech kolech se s devíti body dostali do čela tabulky. Katowice si však připsaly již druhou prohru a pohybují se ve spodní polovině tabulky.

Stanice O2 TV Fotbal a O2 TV Sport nabízejí našlapaný víkendový program se šlágrem české HET ligy či El Clásikem Barcelona – Real Madrid:

Sobota 20.25 Inter Milán – Betis Sevilla příprava O2 TV Fotbal
Neděle 17.30 Liberec – Sparta HET liga O2 TV Sport/O2 TV Fotbal
Neděle 20.40 Juventus – Lazio italský superpohár O2 TV Fotbal
Neděle 21.55 Barcelona – Real Madrid španělský superpohár O2 TV Fotbal

[blog_program_info id=“16403219″]

[blog_program_info id=“16505359″]

Foto: reprovideo (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru