Šmicer v TIKI-TAKA: Baroš už chtěl opravdu končit, ale dopadlo to dobře

Milan Baroš chtěl po minulé sezoně ukončit svoji úspěšnou kariéru, kvůli nabídce Baníku Ostrava si to ale nakonec přece jen rozmyslel. Host exkluzivní fotbalové talk show TIKI-TAKA Vladimír Šmicer prozradil, proč útočník už nechtěl pokračovat v Liberci. Vtipkovalo se ale i o nákupu Lionela Messiho do české ligy.

Hosty zábavné fotbalové talk show stanice O2 TV Sport TIKI- TAKA tentokrát byli Vladimír Šmicer, Martin Vaniak, fotbalový agent Viktor Kolář a také Ota Balage s Milošem Knorem.

Šmicer: Baroš mi říkal, že bude končit

Milan Baroš si až na poslední chvíli rozmyslel konec kariéry a nakonec dál rozdává radost v dresu Baníku Ostrava. „Já jsem s Barym mluvil ke konci minulého ročníku a říkal mi, že bude končit. V Liberci se mu líbilo, ale už měl dost toho dojíždění. Když potom věděl, že je možnost ještě jít do Baníku, tak si to rozmyslel a kvůli Baníku to udělal,“ prozradil Vladimír Šmicer.

„Je to dobře, protože si myslím, že Baník a Baroš k sobě patří,“ dodal Šmicer:

[fve]https://youtu.be/YsWwDJMFDeM[/fve]

Ať koupí Messiho do Sparty!

Dalším tématem byla propojenost trenérů s hráčskými agenty. Řeč pochopitelně přišla i na rekordní přestup Neymara z Barcelony do PSG.

Přestupovou částku 222 milionů eur financovala katarská královská rodina, která pařížský klub vlastní.

Moderátor Petr Svěcený nadhodil, že by Česko mohlo do HET ligy koupit Lionela Messiho. „Šel by do Sparty, abychom ho pak mohli posílat po hostováních do Jihlavy, ať si ho všude užijou,“ rozesmál obecenstvo Ota Balage:

[fve]https://youtu.be/dgyepqTrxjo[/fve]

Vaniak: Chodí sem přeplacení hráči

Hudebník Balage položil i otázku, proč jsou někteří mladí fotbalisté málo cílevědomí? „Když jsme měli úspěch se Slavií, bylo to proto, že jsme byli hladoví za úspěchem. Já jsem byl hladový, abych se dostal do zahraničí a prodloužil si kariéru. Když teď sem chodí hráči, kteří jsou přeplacení, tak ten hlad už takový nemají,“ myslí si Martin Vaniak.

„Proto musejí být v mužstvech starší hráči jako Baroš a Lafata, aby ti mladí viděli, jak oni v pětatřiceti letech trénují a co předvádí na hřišti,“ doplnil Vaniak:

[fve]https://youtu.be/Bsx04_1cO6Q[/fve]

Celý díl TIKI-TAKA si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“16328176″]

Foto: repro O2 TV Sport (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru