Proč? Slávista Škoda si nepochopitelně zkoušel vykoledovat penaltu. Dali byste mu trest?

Pražská Slavia vyhrála předehrávku třetího ligového kola proti Jihlavě s přehledem 2:0. Dva rychlé góly přišly do 18. minuty, kdy se poprvé v sešívaném dresu prosadil Portugalec Danny. Už předtím se z pokutového kopu nařízeného za faul na Milana Škodu trefil Josef Hušbauer.

Slávistický kapitán Škoda si pak ve druhém poločase zkoušel na rozhodčím vyloudit ještě jednu penaltu. Na rozdíl od prvního případu, kdy ho obránce Jihlavy celkem jasně stáhnul, však slávista tentokrát padal úplně sám.

Za stavu 2:0 pro Slavii to byl od Škody naprosto zbytečný pokus, což okomentovali dokonce i příznivci Slavie na Twitteru.

Rozhodčí Martin Nenadál Škodovi na háček neskočil, ale ani mu nedal žlutou kartu, jako to v prvním kole schytal plzeňský Michael Krmenčík.

Posvítit by si tak na Škodu teoreticky mohla disciplinární komise. Díky novele disciplinárního řádu totiž může od nové sezony zpětně trestat simulování, které nebylo potrestáno na hřišti. Buď finanční pokutou, nebo i zákazem činnosti.

Obojí je však velmi nepravděpodobné. Předseda LFA Dušan Svoboda se nechal před startem sezóny slyšet, že disciplinárka se bude zabývat momenty, které ovlivní výsledek zápasu, což se v tomto případě nestalo.

Slavia se tak o svou ústřední postavu bát nemusí. Vy byste Škodu za jeho etudu potrestali?

[blog_poll_start][poll id=“716″][blog_poll_end]

Celý sestřih zápasu:

Stanice O2 TV Fotbal a O2 TV Sport nabízejí našlapaný víkendový program se šlágrem české HET ligy či El Clásikem Barcelona – Real Madrid:

Sobota 15.55 Altach – Salzburg rakouská liga O2 TV Fotbal
Sobota 20.25 Inter Milán – Betis Sevilla příprava O2 TV Fotbal
Neděle 17.30 Liberec – Sparta HET liga O2 TV Sport/O2 TV Fotbal
Neděle 20.40 Juventus – Lazio italský superpohár O2 TV Fotbal
Neděle 21.55 Barcelona – Real Madrid španělský superpohár O2 TV Fotbal

[blog_program_info id=“16403219″]

[blog_program_info id=“16505359″]

Foto: reprovideo
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru