Nadal i přes porážku pobavil Montreal! Jak vystrašil a posadil na zadek kameramana?

Rafael Nadal a jeho rituály to je stará známá věc. Ať jde o pečlivou úpravu oděvu a účesu před servisem nebo hodinářská práce při rovnání lahví na vodu u laviček. Po losu u sítě zase Španěl pravidelně dělá několik rychlých kroků k základní čáře.

Na to tvrdě doplatil muž s kamerou před čtvrtfinálovým zápasem turnaje v Montrealu s domácí hvězdičkou Denisem Shapovalovem. Kameraman  v honbě za co nejlepším záběrem trochu přecenil své síly. Před Nadalem sice couval, co mu nohy stačily, ale bylo to málo.

Po chvíli ke všemu narazil na člena ochranky, zakopl o jeho levou nohu a šel nezadržitelně k zemi. Nicméně zachoval se jako skutečný profesionál, kameru udržel v rukou a nevšední záběry se staly hitem internetu.

[fve] https://youtu.be/Sztwf8Vb9Dk[/fve]

Rituály v poslední době Rafaelu Nadalovi moc štěstí nepřináší. Nedávno se ve Wimbledonu před osmifinále s Gillesem Müllerem udeřil v chodbě All England Clubu do hlavy a prohrál.

[fve] https://www.youtube.com/watch?v=IRs6mYeycII[/fve]

Přečtěte si také:

Kdo ukradl míček? Jak reagoval Nadal na nevšední jestřábí oko?

Plíšková a Šafářová prošly v Torontu do čtvrtfinále. Strýcové zazpíval rumunský kanár. Přenosy sledujte na O2 TV Sport a O2 TV Tenis

Nadopované tortellini. Čím se hájí dopingová hříšnice Sara Errani?

Stejně dopadl i montrealský duel se Shapovalovem. Po bitvě trvající bezmála tři hodiny se kanadský talent radoval po výsledku 3:6, 6:4, 7:6.

Nadal tak přišel o možnost posunout se poprvé od června roku 2014 do čela světového žebříčku. Další příležitost ale bude mít za týden v Cincinnati.

Na O2 TV Tenis můžete tento týden sledovat přímé přenosy z turnaje WTA v Torontu.

[blog_program_info id=“16353589″]

[blog_program_info id=“16353590″]

Foto: reprovideo (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru