Kdo ukradl míček? Jak reagoval Nadal na nevšední jestřábí oko?

Rafael Nadal do turnaje v kanadském Montrealu vstoupil jako uragán. Španělský tenista zametl s Chorvatem Bornou Čoričem 6:2 a 6:1.

Talentovaný mladík Čorič se svou hrou proti hrající legendě příliš spokojený být nemohl, ale jeden moment ho přeci jen mohl potěšit. Vyhrál nad neviditelným jestřábím okem!

Chorvat napálil míč za základní čáru a rozhodčí zahlásil aut. Čorič vyzval na pomoc jestřábí oko.  Jenže tentokrát to neběželo tak, jak je obvyklé.

Na obrazovce se ukázalo hřiště, ale bez míčku! Z hlediště se ozval smích, divili se komentátoři a také Nadalův překvapený pohled stojí za to!

Přečtěte si také:

Del Potro uchvátil Montreal úžasným lobem zády k síti! Jak šokoval bratry Bryanovy?

Šafářová v Torontu předvedla svoji zlatou ruku! V osmifinále se představí i Plíšková a Strýcová

Emoce na kurtu! Strýcová předvedla velký obrat. Čím se snažila rozhodit soupeřku?

A to ještě nebylo všechno. „Bohužel kvůli potížím nemůžeme ukázat obraz, ale mám potvrzeno, že míček byl dobrý,“ oznámil po chvíli čekání umpirový rozhodčí.

Tomu už Nadal nevěřil vůbec, ale možná i kvůli vysokému vedení to bral všechno s úsměvem a duel dovedl do vítězného konce.

 Vítězství španělského tenistu přiblížilo k návratu do čela žebříčku ATP po více než třech letech. Na trůně seděl naposledy v červnu 2014 a s největší pravděpodobností se tam v nejbližších týdnech vrátí, protože současná jednička Andy Murray se kvůli problémům s kyčlí odhlásil po Montrealu i z následujícího turnaje v Cincinnati. Aby Nadal poskočil do čela rankingu už po tomto týdnu, potřebuje postoupit v Kanadě do semifinále.

Na O2 TV Tenis můžete v tomto týdnu sledovat přenosy z ženské části Rogers Cupu v Torontu i za účasti českých tenistek.

[blog_program_info id=“16328200″]

[blog_program_info id=“16328201″]

Foto: reprovideo (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru