Van Kessel odmítl Zlín a chce do Anglie! Lavický skutečně existuje, reaguje Twitter

Vysněná posila do Fastavu Zlín nepřijde – ani několikaměsíční jednání ke zdárné shodě nevedla a podle informací webu isport.cz Gino Van Kessel moravský celek odmítl.

Zlínský manažer a bývalý český reprezentant Zdeněk Grygera celou situaci nechápe.

„Bohužel, nedopadlo to. Celé se to táhlo moc dlouho. Už jsem z toho vyčerpaný a ztrácím se v tom,“ prohlásil Grygera, který s reprezentantem Curacaa ve svých plánech počítal. Ještě o víkendu však celý přestup vypadal nadějně a hráčův otec a agent v jedné osobě už dohodu prakticky potvrdil – vše se ale nečekaně zadrhlo kvůli nedořešeným problémům mezi hráčem a Slavií.

Účastník Evropské ligy Zlín však po dlouhých jednáních nadále čekat nehodlá. „Už do toho nevstupujeme. Nevím, co by se muselo stát, aby Gino přišel. Asi zázrak,“ potvrdil Grygera.

Oslabený moravský celek nadále shání posily před startem Evropské ligy, někdejší nejlepší střelec slovenské ligy a ve Slavii vyhořelý van Kessel však nepřijde.

Místo něj se zmiňují jména jako Stanislav Tecl či hráči Sparty, kterou po vyřazení z Evropské ligy čeká zúžení kádru – odchod by mohl potkat Václava Kadlece, Lukáše Juliše, Michala Sáčka nebo Ondřeje Zahustela, avšak kvůli rozsáhlé marodce Sparty zatím nic není jisté.

Přicházejí pozitivní zprávy

Dobré zprávy pro manažera Grygeru přicházejí alespoň z jeho vlastního kádru – klubu se podařilo udržet ofenzivního záložníka Lukáše Holíka, o něhož měla zájem Dukla. Po zápalu plic také začala s přípravou letní posila ze Slovenska, Argentinec Pablo Podio. A zázračně se uzdravuje také záložník Petr Jiráček, letní posila ze Sparty, který si v prvním kole vykloubil rameno.

Lavický existuje!

Vysněná posila z Prahy tedy prozatím na cestě není a mluví se o tom, že namísto do Zlína (a Evropské ligy) má van Kessel namířeno do Anglie – konkrétně do Oxfordu, který však hraje až třetí ligu.

Takhle informace vyvolala i zajímavé reakce mezi fanoušky:

Už v zimě někteří fanoušci Slavie posílali van Kessela na Vyšehrad, uvidíme, kde se útočník nakonec uchytí…

Na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal si z 3. kola HET ligy můžete vychutnat šlágr mezi Libercem a Spartou:

[blog_program_info id=“16403219″]

Foto: Facebook SK Slavia Praha  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru