Real slaví obhajobu Superpoháru! Proč se zlobí fanoušci Manchesteru?

[blog_program_info id=“16276917″]

Pouze na lavičce zůstala největší hvězda Realu Cristiano Ronaldo, ale ani to jeho spoluhráčům nevadilo a první půli začali aktivněji. Do výraznější šance se hráči Bílého baletu dostali až ve 24. minutě, kdy také otevřeli skóre.

Převahu z posledních minut přeměnil v gól Casemiro, který si naběhl na nacentrovaný míč od Daniela Carvajala a poslal míč do sítě Manchesteru United 1:0!

Podle opakovaných záběrů to ale vypdá, že byl Casemiro o malý kousek v ofsajdu. Fanoušci Manchesteru se tak hodně zlobili.

„První gól Realu v sezoně – ofsajd.“

https://twitter.com/TrollFootball/status/895000535400685570

https://twitter.com/TrollFootball/status/895003759474085889

Do druhého poločasu poslal José Mourinho Marcuse Rashforda, který nahradil nevýrazného Jesseho Lingarda.

Ani tato změna však rudým ďáblům nepomohla. V 52. minutě si Isco nádherně přiťukl s Garethem Baleem a dostal se sám před Davida de Geu. Odtud už měl snadnou pozici a míč skončil u protější tyče. Rázem to bylo 2:0 pro Real.

Hráči United se nevzdávali a snížili na rozdíl jedné branky. V 62. minutě na Keylora Navase vyslal střelu Nemanja Matić, ale madridský brankář vytěsnil střelu pouze před sebe, kde už stál připravený Romelu Lukaku. Hráč jeho kvalit už měl jednoduchou práci.

I přes nastavených sedm minut se Manchesteru vstřelit vyrovnávající branku nepodařilo a Real slaví zisk Superpoháru po výsledku 2:1.

[blog_program_info id=“16276917″]

Přečtěte si taky: Parádní gesto! Mourinho po prohře s Realem potěšil mladého fanouška

V neděli můžete na stanici O2 TV Fotbal živě sledovat Real v boji o španělský Superpohár proti Barceloně. První zápas hostí Camp Nou:

[blog_program_info id=“16402932″]

Foto: Reuters (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru