Směšná penalta? Morata pohořel na Čechovi, Batshuayi vyprskl smíchy!

Přestože mnozí fotbalisté možná zápas o anglický Superpohár (jinak zvaný Community Shield) neberou až tak vážně, fanoušky je ostře sledován jako důležitý předsezonní test.

[blog_program_info id=“16251095″]

I proto si měl své hihňání nechat útočník Blues Michy Batshuayi až do šatny, protože jeho reakce na spoluhráčovu neproměněnou penaltu teď obletěla svět!

https://twitter.com/RedDevilBible/status/894226705480593408

Selhali Courtois a Morata

Chelsea v zápase nejdříve vedla zásluhou Victora Mosese, avšak pár minut před koncem srovnala letní posila Gunners Sead Kolašinac, který okamžitě potrestal faul vyloučeného Pedra. Zápas tedy dospěl do pokutových kopů, kde si na Petra Čecha troufl i jeho dřívější konkuret Thibaut Courtois.

Ze zisku trofeje se nakonec radoval Arsenal, jelikož mezi neúspěšnými exekutory pokutových kopů byla i drahá letní posila Chelsea Álvaro Morata:


Ačkoliv by neproměněná penalta měla všechny spoluhráče rozesmutnit, u Belgičana Batshuyaie to bylo přesně naopak – televizní kamery po Moratově pokusu zachytily jeho široký úsměv!

Batshuayi se ohradil

Logicky to pobouřilo fanoušky Chelsea, kterým se takové nekolegiální chování nelíbilo. Manažer Antonio Conte byl na Twitteru vyzván k tomu, aby svého svěřence umravnil.

Na nějaký interní pohovor vskutku možná došlo, jelikož v pondělí po poledni vydal Batshuayi na Twitteru krátké prohlášení. Důvod jeho smíchu však nevysvětlil.

„Wow, někteří lidé opravdu věří tomu, že jsem se smál spoluhráči a/nebo našemu týmu při prohře? Musím vás zklamat, ale ne.“

Je pravda, že od posily za 60 milionů liber všichni očekávali, že při penaltě alespoň trefí bránu. I přesto by však měl jeho konkurent dodržet meze slušného chování.

Zápas Arsenal vs. Chelsea si můžete vychutnat v záznamu stanice O2 TV Fotbal:

[blog_program_info id=“16251095″]

Foto: Twitter  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru