Cristiano Ronaldo šokoval fanoušky Realu: Chci se vrátit do Anglie

Zpráva, která znovu rozbouřila již tak neklidné přestupové moře, se šíří světem jako lavina!

Cristiano Ronaldo totiž u soudu, který řešil jeho údajné daňové úniky ve výši 14,7 milionu eur (384 milionu korun), pronesl slova, která pro každého fanouška Bílého baletu zapůsobila jako rána do srdce.

„V Anglii jsem nikdy neměl takové problémy. Proto bych se tam rád vrátil,“ citoval držitele Zlatého míče server cadenaser.com.

„Vždycky jsem danil, vždycky. V Anglii i ve Španělsku. A vždycky své daně platit budu! Snažit se něco zatajit by ode mě bylo pošetilé, to přeci víte. Jsem jako otevřená kniha. Například Forbes ví o všem, co vydělám,“ chytře dodává hvězdný Portugalec.

Okamžitě se tak vyrojily nové spekulace, zda to Ronaldo myslí opravdu vážně, či je to jen taktika, jak si říct o lepší smlouvu. Zájemci by určitě byli!

Stálý zájem ze strany United

Mezi doslova permanentní zájemce o návrat svého talentovaného hocha patří Manchester United.

„Cristiano Ronaldo u soudu: Chci se vrátit do Anglie, tam jsem takové problémy nikdy neměl.“

https://twitter.com/ManUtdReport_/status/893630929712934917

Tuto cestu by mu doporučoval například jeden z mála fotbalistů, kteří podstoupili stejnou cestu jako Ronaldo, David Beckham. Ten by s přestupem neváhal ani v nejmenším!

„Být v jeho kůži, hned bych se vrátil. Kdyby chtěl opustit Real, určitě by měl jít do United. Fanoušci ho tam milují, zažil tam tolik úspěchů a je to přirozený dříč. Každý, s kým byste v Manchesteru mluvil, by vám řekl, že to je jeden z nejtalentovanějších hráčů na světě,“ vyřkl svůj názor idol mnoha mladých fotbalistů a zástupů žen.

Astronomická výstupní klauzule

Problém by však mohla být cena. I přesto, že v předchozím případě se spekulovalo o částce 180 milionů eur (4,68 miliardy korun), částka by se mohla vyšplhat až na neuvěřitelnou 1 miliardu eur, která by měla být Ronaldovou výstupní klauzulí.

Přečtěte si taky:

Krásné gesto na uvítanou! Co daroval Neymarovi nový spoluhráč Pastore?

Vítali jej v Turecku, jde ale do Edenu! Slavii posílí reprezentant Ukrajiny Sobol

Další změny ve Spartě? Příchod Biabianyho by mohl odnést Václav Kadlec!

Foto: Reuters  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru