Krásné gesto na uvítanou! Co daroval Neymarovi nový spoluhráč Pastore?

Argentinský fotbalista ve službách PSG Javier Pastore byl ochoten ponechat brazilské hvězdě Neymarovi číslo 10, které ve francouzském klubu sám nosil na zádech.

„Nabízím mu svoje číslo dresu na znak přivítání. Chci, aby se tu cítil pohodlně a šťastně od prvního dne,“ vzkázal Neymarovi jeho nový spoluhráč.

V Barceloně nosil Neymar dres s číslem 11, v brazilské reprezentaci má 10.

Pastore, který přišel do Paříže v roce 2011, nosil nejdříve číslo 27, po odchodu Zlatana Ibrahimoviče však dostal 10.

Neymar přispěchal se svými díky hned záhy. „Moc mu za to děkuji. Překvapilo mě to a doufám, že se mu za to budu moci odvděčit.“

Přečtěte si taky: Neymar dostal povolení od Barcelony opustit trénink. Jak se s ním dojemně loučil Messi?

Nepřicházím kvůli penězům

Na tiskové konferenci čelil Brazilec štiplavým dotazům na to, že do Paříže šel kvůli penězům a také kvůli tomu, že v Barceloně nebyl v konkurenci Lionela Messiho hlavní hvězdou týmu.

„Nikdy mě nemotivovaly peníze. Pro mě je rozhodující spokojenost má a mé rodiny. Kdybych se řídil jen podle peněz, tak jsem asi v jiném klubu a jiné zemi. Opravdu mě mrzí, že lidé uvažují tímto způsobem. Chci psát historii PSG. To je jediný důvod, proč tu jsem,“ řekl kapitán brazilské reprezentace a dodal:

„Rozhodně můj přestup nemá nic společného s tím, že jsem v Barceloně nebyl hlavní hvězdou. Kvůli tomu jsem neodešel. Motivuje mě pomoci získat PSG nové trofeje, po kterých tu touží,“ naznačil přání vyhrát Ligu mistrů.

Poprvé by měl Neymar obléknout tmavě modrý dres už v sobotu v Parku princů, kdy v úvodním kole francouzské ligy čeká na vicemistra celek Amiens.

Zápas PSG vs. Amiens můžete sledovat živě prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“16194244″]

Přečtěte si taky: Srbští fanoušci děkovali českému národu. Skandování sparťanů štvalo některé diváky

Foto: Reuters  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru