Jen si jdi, Neymare! Proč Sergio Ramos přeje hvězdě Barcelony přestup do PSG?

Nebývá zvykem, aby kapitán Realu Madrid mluvili do přestupové politiky konkurenční Barcelony. Zkušený obránce Sergio Ramos se však neostýchal a přilil další olej do žhnoucího ohně spekulací kolem brazilského útočníka Neymara a jeho odchodu do Paříže.

Co stojí za Ramosovým vyjádřením? Čirý pragmatismus! Mistr světa z roku 2010 by zkrátka uvítal, kdyby Neymar svým odchodem oslabil hlavního konkurenta v boji o vládu v La Lize.

Neymar. Foto: Reuters

„Vyměnil jsem si s Neymarem po zápase dres a doufám, že to je ten poslední, který v Barceloně použil,“ řekl Ramos v rozhovoru po utkání s Barcelonou v Miami, které Real prohrál 2:3.

„Každý je svobodný k tomu, aby si vybral svou budoucnost. Já však doufám, že odejde. Pro nás by to znamenalo méně problémů,“ dodal Ramos.

PSG je údajně ochotné zaplatit výstupní klauzuli v Neymarově smlouvě, která činí 222 milionů eur (zhruba 5,8 miliardy korun)

Velký transfer zatím není zpečetěn. Podle některých médií by ale mohlo být hotovo už tento týden. Španělská média mezitím spekulují o potenciální náhradě za brazilského hračičku – nejčastěji se skloňují jména jako Philippe Coutinho (Liverpool), Paulo Dybala (Juventus) a Antoine Griezmann (Atlético Madrid).

Nenechte si ujít unikátní fotbalovou talkshow TIKI-TAKA. Sledujte O2 TV Sport každé pondělí od 20.00.

[blog_program_info id=“16145605″]

Foto: Reuters, dailyexpress.co.uk (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru