Bestie Gábor na kolenou! Podívejte se, jak Francouz Sayah rozpáral Borárose!

Vítěz reality show O2 TV Sport Oktagon-Výzva Gábor Boráros měl při přípravě na zápas velkou smůlu. Lépe řečeno jeho soupeři měli smůlu.

Nejprve se zranil Andreas Stahl, pak i Fernando Gonzales. Nedošlo ani na duel s Brazilcem Juniorem Marquesem a tak až pouhé tři dny před zápasem byl jako soupeř slovenské bestie potvrzen Francouz Mohamed Sayah.

A u něj Gábor tvrdě narazil.

[fve] https://youtu.be/-nCLxi0hqSk[/fve]

Přečtěte si také:

Nemilosrdná Tysonova předpověď: Mayweather McGregora zabije! Tohle jsou důvody

Prašť mě do břicha! Jak dopadl fanoušek, který provokoval zápasníka UFC?

Rebel McGregor překročil meze! Co provedl Mayweatherovi?

Se silným soupeřem měl problémy od začátku. Francouz ho hned třikrát v prvním kole dostal na zem, kde měl převahu. Boráros inkasoval několik tvrdých úderů a nakonec mu začala crčet krev z otevřené rány na nose.

Rozhodčí duel několikrát zastavil, aby mohl být Gábor ošetřen, ale krvácení se zastavit nedařilo. Třetí ošetření už neustál a rozhodčí na radu lékaře zápas ukončil.

„Podle mě to byla moje chyba. Dělal jsem přípravu na jednoho soupeře a pak jsem měl jiného. Chtěl jsem bojovat v postoji a na takovýto způsob boje jsem nebyl připravený,“ připustil Boráros ve svém pozápasovém vyjádření.

„Hodně mě to mrzí, ale doufám, že někdy v budoucnu budeme mít odvetu. Když se budu připravovat osobně na něj, tak to bude o mnoho lepší,“ dodal Boráros.

Foto: reprovideo O2 TV Sport
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru