Skvělá Siniaková! V Bastadu oslavila svůj druhý titul! Jakými údery zničila favoritku Wozniacki

Česká tenistka Kateřina Siniaková se raduje z druhého titulu na okruhu WTA. Ve Švédském Bastadu porazila Dánku Caroline Wozniacki 6:3, 6:4.

Začátek finálového zápasu turnaje v Bastadu nejprve narušil déšť, a tak se obě hráčky dostaly na kurt místo ve dvě až krátce před pátou hodinou odpolední.

V první sadě si jednadvacetiletá Češka vypracovala náskok díky rychlému brejku. V průběhu dalších minut podání rozhodně nebylo pro ani jednu hráčku oporou.

Wozniacki si v prvním dějství dokázala udržet servis nakonec pouze jednou jedinkrát, což bylo klíčovým faktorem. Siniaková získala první set v poměru 6:3.

Siniaková proměnila svůj druhý setbol.

Ve druhé sadě byla rozhodující sedmá hra, kdy Siniaková využila až pátý brejkbol.

Do konce zápasu si už Češka podržela své podání. Za stavu 5:4 si rychle vypracovala dva mečboly a hned ten první proměnila.

Vítězný míč Siniakové:

Pro Wozniacki, která má letos na svém kontě nejvíce vyhraných zápasů ze všech tenistek, to bylo páté finále a páté neúspěšné. Dokonce v těchto zápasech nezískala ani set.

Siniaková naopak slaví po lednovém triumfu v čínském Šen-čenu svůj druhý titul na okruhu WTA.

V příštím týdnu nabídne stanice O2 TV Tenis mužský turnaj ATP z Kitzbühelu a ženské turnaje WTA ze Stanfordu a Washingtonu.

[blog_program_info id=“16145753″]

Foto: repro O2 TV Tenis (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru