TIKI-TAKA na O2 TV Sport rozjíždí novou sezónu. Do prvního dílu dorazí Lavi! Natáčení se můžete zúčastnit i vy!

Už v pátek rozehrají další ročník nejvyšší české fotbalové soutěže Zbrojovka Brno a Baník Ostrava. Na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal pak odstartuje nová sezóna šlágrem Sparta vs. Bohemians Praha v neděli od 18.30.

Celkem O2 TV Sport z této sezóny více než 55 přímých přenosů, včetně derby pražských S, nebo vyhrocených soubojů Sparty a Slavie s Plzní.

Hned úvodní duel slibuje zajímavou podívanou.

Sparta investovala v létě stovky milionů do posil, ale první ostrý zápas v Evropské lize na hřišti Crvené Zvezdy Bělehrad svěřencům italského trenéra Andrey Stramaccioniho vůbec nevyšel. Vykoupit se tak budou chtít v malém pražském derby.

Srdjan Plavšič. Foto: Facebook AC Sparta Praha

Přečtěte si také:

Neymar se na tréninku popral se spoluhráčem! Je to úplný konec v Barceloně?
10 magnetů ligového podzimu! Hvězdná pražská S a ti druzí. Jaké přenosy najdete v O2 TV?
KVÍZ: Slavia se vrhá do obhajoby titulu. Znáte všechny předchozí mistry?

Bohemka, která loni jen těsně unikla sestupu, naopak nebude mít co ztratit. Kouč Martin Hašek, který na Letné hrál i trénoval, jistě nebude mít problém svůj tým motivovat.

Moderátor Petr Svěcený v předzápasovém studiu přivítá exkluzivní hosty. Vedle stálého experta O2 TV Sport Jana Rajnocha dorazí i někdejší kapitán Sparty Tomáš Řepka, jenž k současné přestupové mánii na Letné i prvnímu nezdaru v Bělehradě bude mít co říct.

Komentář k utkání obstarají Tomáš Radotínský a Milan Štěrba.

[blog_program_info id=“16145593″]

Pondělní shrnutí obstará TIKI-TAKA

V pondělí se pak diváci mohou těšit znovu na fotbalovou talkshow TIKI-TAKA. Originální shrnutí uplynulého fotbalového víkendu za účasti známých osobností ze světa fotbalu, ale i showbyznysu, si na jaře získalo velkou popularitu.

„Osobně mám radost z toho, že si show našla svůj prostor. Navíc se ukázalo, že přesně takový formát tady strašně chyběl,“ uvedl moderátor Petr Svěcený.

„Prosadit takovou show nebylo v počátcích vůbec jednoduché. Nyní jsme ukázali, že vlastní tvorba funguje a přesně takový formát pořadu může pomoci k propagaci českého fotbalu. Těší nás pozitivní zpětná vazba nejen od diváků, ale také od lidí ze sportovního a kulturního života,“ řekl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

tiki-taka O2 infografika

V rámci hry „zakázané slovo“se navíc vybralo 30 tisíc korun, které poputují na charitativní projekty podporované fotbalovým týmem osobností REAL TOP PRAHA.

Do prostor restaurace Lokomotivka v O2 areně dorazilo na jaře takřka 50 osobností. Mezi hosty nechyběl například ani vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer, mezinárodně úspěšný trenér Ivan Hašek, šéf Slavie Jaroslav Tvrdík, moderátor Libor Bouček nebo známé tváře s opravdovým fanouškovským srdcem zpěvák Vojta Dyk či Jakub Štáfek alias Julius Lavický ze seriálu Vyšehrad.

Právě populární rebel „Lavi“ bude jedním z hostů prvního dílu v nové sezoně. Kromě něj potvrdili účast také zpěvák Ondřej Hejma, nebo trenér Bohemians Martin Hašek.

Sestřihy z poslední návštěvy Laviho v TIKI-TAKA:

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=Vgd8Zly0tZ0[/fve]

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=fscDkZt-hTA[/fve]

Talkshow TIKI-TAKA můžete sledovat každé pondělí od 20.00 na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“16145605″]

Natáčení pořadu TIKI-TAKA se můžete zúčastnit i osobně.

Foto: o2.cz, reprovideo
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru