Barošova pohádka! Legenda oslavila návrat do Baníku vítězným gólem! Jak ho bláznivě oslavila?

Dokonalou první kapitolu svého prvoligového příběhu napsali fotbalisté Baníku Ostrava. Porazili Brno a připsali si první 3 body v nové sezóně.

Skóre v Brně parádní pumelicí otevřel Robert Hrubý. Zbrojovka sice díky Miloši Kratochvílovi dokázala srovnat krok, poté však na hřiště naskočilo eso v rukávu ostravského celku.

Tím byl zkušený útočník a oblíbenec slezských fanoušků Milan Baroš! Naběhl si na krásný centr Denisa Granečného a hlavou nedal šanci gólmanu Dušanovi Melichárkovi! Fantastický návrat legendy Baníku!

A Baroš vítězný gól také náležitě oslavil! Střelec okamžitě začal euforicky pobíhat za brankou, až došel k televizní kameře, kde si vykřičel hlasivky radostí! Úžasné!

Baroš si tak již částečně splnil sen, který prozradil v rozhovoru pro denik.cz.

„Chtěl bych se krásně rozloučit s kariérou a zachránit se s Baníkem v první lize. Když bych k tomu přidal nějaké góly, byla by to samozřejmě třešnička navíc,“ zasnil se bývalý střelec Liverpoolu, Lyonu, či Galatasaraye Istanbul.

Třešničku už tedy Baroš má! Už chybí jen samotný dort v podobě záchrany! Základ Baník v Brně položil. Vítězství 3:1 ještě pojistil Bronislav Stáňa.

„Ani v tom nejhezčím scénáři si to takhle člověk nepředstavuje. Gól mě těší, ale spíš jsem rád za mužstvo,“ řekl Baroš po zápase do kamery České televize.

„Po zpackané generálce jsme si říkali, že to možná bylo dobře, že jsme prohráli a soustředili se o to víc na tento zápas. Dnes jsme makali a dřeli a myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme si vytvořili víc šancí,“ dodal.

[fve]https://youtu.be/EBy4SiPYzKY[/fve]

[blog_program_info id=“16095038″]

 

Foto: repro ČT Sport (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru