Plzeň veze z Bukurešti remízu a slibnou šanci na postup! Jak se trefili Krmenčík a Kopic?

Plzeň navzdory velkohubým prohlášením majitele FCSB Gigiho Becaliho před utkáním přijela do Rumunska s odhodláním a na hřišti to bylo znát.

Bezgólový stav rozčísl již v prvním poločase Michal Krmenčík! Nakopnutý balón se po odrazu dostal až k plzeňskému útočníkovi, ten si jej skvěle zpracoval a z otočky vystřelil po zemi přesně k tyči!

Plzeň se však nemohla radovat příliš dlouho. Ještě před koncem poločasu totiž rozhodčí odpískal volný přímý kop ve prospěch Steauy. K balónu se postavil Constantin Bodescu a krásnou střelou napálil míč k levé tyči. 1:1!

Po půli se taktovky znovu ujali čeští hráči, kteří po nenápadné akci naklonili misky vah ve svůj prospěch. Střelu Daniela Koláře z levé strany ještě dokázal gólman Bukurešti Nika Florin vyrazit, na následnou dorážku Jana Kopice již však byl krátký!

Ani tento náskok však „viktoriáni“ udržet nedokázali. Po krásné individuální akci Marka Momciloviče přišel centr na přední tyč. Tam už číhal Portugalec Teixeira, který skvěle umístěnou hlavičkou nedal Petru Bolkovi nejmenší šanci.

Když ani tlak Rumunů na konci utkání branku nepřinesl, týmy se rozešly smírně s výsledkem 2:2, což je vzhledem k pohárové matematice mnohem výhodnější výsledek pro českého vicemistra.

Odveta se hraje za týden v Plzni.

Foto: reprovideo (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru