Překvapení z Plzně! Viktorka ukázala nové dresy! Bude hrát i v zelené!

Fotbalová Plzeň ukázala, v jakých úborech se pokusí v nové sezoně proti nadupaným pražským S navázat na úspěchy z minulých let. Na konečné podobě dresů se spolu s designéry společnosti Puma podíleli také vybraní hráči posledního vicemistra a fanoušci se dočkali i jednoho velkého překvapení.

Výraznou změnou prošla třetí sada dresů Viktorie, která je vyvedena ve dvou odstínech zelené, která nahradila černý dres. Odkazovat má na znak města Plzně. „Právě třetí sada dresů by i do budoucna měla být vždy netradiční,“ řekl pro klubové stránky plzeňského klubu fcviktoria.cz tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

[blog_gallery id=“58729″ style=“block“]

První volbou Viktorie bude i nadále červená a modrá. Hlavní dres, stejně jako druhá sad v bílé barvě, prošel jen minimálními úpravami.

Na klubovém webu to ocenil obránce Roman Hubník.

„V podobných dresech jsme nastupovali v Lize mistrů a získali v nich mistrovský titul. Všichni si přejeme, aby se stejný scénář opakoval i letos, proto jsme poměrně jednoznačně zvolili právě tento motiv,“ řekl.

„Myslím, že se letošní sada dresů opravdu povedla. Hlavní ale je, abychom v nich byli úspěšní na hřišti. Uděláme pro to maximum,“ doplnil útočník Marek Bakoš.

[blog_poll_start][poll id=“695″][blog_poll_end]

Stanice O2 TV Fotbal do konce týdne nabízí další přímé přenosy. Ať už jde o přípravný zápas, nebo 1. kolo rakouské bundesligy.

Sobota 16.55 Marseille – Glasgow Rangers příprava
Neděle 16.25 Altach – Austria 1. kolo rakouské bundesligy

[blog_program_info id=“15961330″]

V příštím týdnu je pak vedle další přípravy na programu přímý přenos z předkola Ligy mistrů Slavia – BATE Borisov (úterý 25. 7., 19.00), nebo 1. kolo domácí HET ligy Sparta – Bohemians (neděle 30. 7., 19.00).

Foto: Twitter

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru