Rebel McGregor překročil meze! Co provedl Mayweatherovi?

Poslední tři „tiskovky“ před velkolepým soubojem ani v nejmenším nezaostaly před tou úvodní v Los Angeles. Bojovníci se hecovali navzájem, diváci se ale královsky bavili!

Přečtěte si taky: Tajný vzkaz pro Mayweathera všechny šokoval! McGregor jej měl napsaný na saku

F*ck the Mayweathers!

Druhé setkání v pořadí se odehrálo v kanadském Torontu. Vzájemný střet začal klidněji, poté se však mikrofonu ujal McGregor a dav naprosto strhl. Útoky trefně mířenými na svého soupeře si fanoušky omotal kolem prstu, a dokonce je donutil křičet: „F*ck the Mayweathers“ („Do p*dele s Mayweatherem“)!

[fve]https://youtu.be/2w4bbl1817g[/fve]

To jsou jednodolarovky?

Poté se dění přesunulo do newyorského Brooklynu, kde celá show začala úplně od znova. Asi každého musel ihned trknout extravagantní vzhled McGregora. Ten upustil od dokonale padnoucího obleku a přešel k obřímu bílému kabátu se vzorem hada, který by mu záviděl i Leoš Mareš.

Diváky asi nejvíce pobavil jeho protivník. Mayweather poté, co svého rozhaleného soupeře nazval striptérkou, zasypal McGregora bankovkami.

Na to však Conor zareagoval dokonalým komentářem: „To jsou všechno jednodolarovky?“

Poplácání po hlavě

Poslední setkání se odehrálo v Londýně. Do Anglie se McGregor již znovu navlékl do upnutého obleku. Mayweather poprvé sundal svou kšiltovku a ukázal tak svou nablýskanou pleš.

Toho si nemohl nevšimnout ani šampion UFC, který jako první porušil bezdotykovou zónu a poplácáním po pleši svého amerického soupeře si pořádně zahrával!

Další urážky včetně klasik v duchu Mayweatherova stáří a bohatství či McGregorovo stěžování na boxerská pravidla ukončili společnou show.

 

The one time Floyd Mayweather wasn't wearing a hat. Conor McGregor went in… ??

UFC / ITV Box Office

Zveřejnil(a) SPORTbible dne 15. červenec 2017

Duo se nyní setká až 26. srpna v ringu.

Bude mít souboj alespoň poloviční náboj, jako měly předešlé střety? Nechme se překvapit!

Foto: sportbible.com  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru