Obrovská potupa pro Galatasaray! Ve Švédsku dostal neskutečný gól

V úvodním zápase 2. předkola Evropské ligy těžil švédský Östersunds, kterému už odstartovala druhá část ligové sezony, z rozehranosti a v závěru překvapivě vedl nad tureckým favoritem Galatasarayem o jeden gól.

To nejhorší však mělo pro hosty z Istanbulu – a jmenovitě pro obránce Maicona – teprve přijít. Ve druhé minutě nastavení se domácí Jamie Hopcutt odhodlal k jedné ze závěrečných útočných akcí.

Co ale provedl nové posile Galatasaraye Maiconovi, to se jen tak nevidí. Brazilce, který většinu kariéry strávil v FC Porto a do Turecka zamířil po ročním angažmá v São Paulu, vycvičil jak mladého zajíce.

Situaci nezachránil ani Ahmet Calik a Angličan ve švédských službách, který doposud nikdy nehrál v žádném významném klubu, pečetil skóre na 2:0:

[fve]https://youtu.be/RoknbESuggY[/fve]

Velká potupa pro Galatasaray a hlavně pro Maicona, který má podle některých zdrojů větší hodnotu než celý tým z Östersundu.

Turecký celek má ještě k dispozici domácí odvetu, kde se bude snažit zažehnat fiasko v podobě vyřazení ve 2. předkole Evropské ligy.

Přečtěte si taky:

Sparta má hvězdnou posilu do obrany! Čím Semih Kaya udivoval v Turecku?

Rooney pobláznil Afriku fantastickým gólem! Přiběhl za ním fanoušek United

Nejhorších 20 vteřin v historii fotbalu! Viděli jste už něco strašnějšího?

Foto: reprovideo  (mm)

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru