Dohra MESSIHO obří svatby? Parádní čin fotbalové hvězdy zaskočil charitu!

Jeden z nejlepších hráčů světa Lionel Messi má již po svatbě. A jak se sluší a patří na pořádnou veselku, nechyběly na ní ani veliké zásoby jídla. Jak se ukázalo, pokrmů bylo nakonec až příliš. A tak bylo přebytečné jídlo (i nápoje) z Messiho svatebního večírku darováno místní charitě v Rosariu.

[blog_gallery id=“57342″ style=“block“]

Pablo Algrain, ředitel potravinové banky v Messiho rodném městě, potvrdil, že toto impozantní gesto od barcelonského rekordního střelce všechny zaskočilo.

„Všechno v pořádku dorazilo do potravinové banky,“ řekl Algrain pro španělská média. „Ještě ale ani přesně nevíme, kolik toho všeho je.“

Přečtěte si taky: Messi se oženil. Jak to slušelo nevěstě? Které hvězdy dorazily? A jaké si přál svatební dary?

Zbylo i hodně alkoholu

Svatební hosté jako Neymar, Cesc Fábregas nebo Sergio Agüero udělali z Messiho svatby opravdu hvězdnou společensko-sportovní záležitost, kde bylo hodně veselo. Ač to možná některé fanoušky překvapí, tak při vysoké účasti profesionálních sportovců se nestihly vypít všechny zásoby nápojů. A s těmi alkoholickými byl v charitě pochopitelně problém.

„Vysvětlili jsme svatebním organizátorům, že můžeme přijímat pouze nealkoholické nápoje a občerstvení a že alkohol budeme muset směnit za peníze, protože jej nemůžeme přijmout,“ vysvětlil pracovník charity.

Si ella sube yo también .. tirando pasos ???

Příspěvek sdílený Leo Messi (@leomessi),

Messi v současné době holduje líbánkám a oslavuje čtyřleté prodloužení smlouvy v Barceloně, na kterém se dohodl na začátku týdne.

Přečtěte si taky:

Budoucí spoluhráči? Pogba a Lukaku tvrdě makají, hráli i fotbálek!

John Terry zpěvem pobavil Anglii. Jakou pecku vyšvihl na úvod v Aston Ville?

Jak oznámit příchod posily? Hádankou, křížovkou nebo přes hru FIFA!

Foto: Reuters, bbc.co.uk  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru