Rooney se loučí s Manchesterem United! Kde brzy podepíše novou smlouvu?

O odchodu jednatřicetiletého útočníka Wayna RooneyhoManchesteru United už se nějaký ten pátek spekuluje. Nyní už je zřejmé, že pro nejlepšího střelce v historii klubu není na Old Trafford místo.

Manažer José Mourinho chce sázet na perspektivnější hráče (proto se rozhodl neprodloužit smlouvu ani Zlatanu Ibrahimovičovi) a s Rooneyem už nepočítá ani na letní turné po Spojených státech.

„Stále věřím, že mohu hrát každý zápas. Pokud se mě zeptáte, jestli jsem lepší hráč než před 10 lety, tak samozřejmě nejsem, ale stále cítím, že můžu týmu svými kvalitami pomoci,“ nechal se slyšet Rooney.

Venkovní dres Manchesteru United pro sezonu 2016/17 (Wayne Rooney). Foto: sportbible.com

Podle anglických médií by měl dlouholetý kapitán United zůstat v Premier League. Měl by se totiž vrátit do klubu, odkud v roce 2004 k Rudým ďábům zamířil – do Evertonu. A jeho přesun by měl být potvrzen již na konci tohoto týdne!

Všechno shrnul anglický sportovní žurnalista Neil Custis„Rooney míří do Evertonu. S United nejede na americké turné, pryč bude do konce týdne. Vše je hotové.“

Přistižen v Liverpoolu

Ve středu si na Rooneyho posvítili paparazzi a nafotili snímky, jak piluje fyzičku v Liverpoolu – odtud nejlepší střelec historie anglické reprezentace pochází a zde rovněž sídlí i klub Everton FC.

V Evertonu by se mohl setkat i s další novou tváří Olivierem Giroudem, který by podle zpráv z Anglie přestoupit z Arsenalu za 20 milionů liber.

Přečtěte si taky:

ZLATAN dostal kopačky! V Manchesteru United po roce končí. Kdo jej vábí?

John Terry nekončí! Chelsea vyměnil za druhou ligu! Proč se rozhodl pro Aston Villu?

Nejdražší posila Sparty je rychlá jako Bale. Má i magické schopnosti?

Foto: Reuters  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru