Slavia si proti Celtiku šance nevypracovala. Altintop musí dohnat kondici, řekl Šilhavý

Přátelský zápas mezi českým a skotským mistrem měl slavnostní nádech. V Edenu uctili legendárního fotbalistu a trenéra Johna Williama Maddena, po kterém se nyní již jmenuje západní tribuna stadionu Slavie.

Na rozdíl od víkendového přípravného utkání proti Žilině (4:0), se tentokrát nedala očekávat žádná přestřelka. Tyto prognózy se naplnily i na hřišti.

I když bylo před oběma brankami často rušno, žádný z fotbalistů nedokázal rozvlnit síť a zápas tak skončil 0:0.

[blog_program_info id=“15434375″]

Přečtěte si taky: Halil Altintop: Chceme hrát proti klubům jako Barcelona a Real

Altintop musí dohnat kondici

Brankář Jan Laštůvka vychytal čisté konto, když si připsal čtyři zákroky. Svěřenci trenéra Šilhavého přímou střelou brankáře Celtiku neohrozili.

Slavia Celtic

„Dneska jsme tady viděli historicky slavný tým, který jasně vyhrál domácí soutěž, kde neměl soupeře. Celtic byl herně dál, pro nás to byla skvělá příprava hrát na domácím stadionu před deseti tisíci lidmi,“ zhodnotil trenér Jaroslav Šilhavý.

„Po počátečních dvaceti minutách jsme hru vyrovnali, i když jsme měli nějakou tu šanci, tak soupeř byl na míči hodně silný. Musíme si zvykat na vyšší tempo a soupeře na evropské úrovni,“ konstatoval trenér Slavie.

Do druhého poločasu naskočila i jedna z velkých letních posil Slavie, Halil Altintop.

„Halil s mužstvem absolvoval jeden dva tréninky, jinak trénoval individuálně. Byli jsme původně domluveni na dvacet třicet minut, pak jsme se domluvili na poločasu. Musí dohnat kondici a herní výpadek, ale je vidět, že hru dobře vnímá,“ řekl Šilhavý na adresu bundesligové posily.

Portugalec Danny by se měl představit v příštím přípravném zápase s Krasnodarem, který můžete v sobotu sledovat na O2 TV Sport nebo O2 TV Fotbal.

[blog_program_info id=“15434375″]

Příprava Slavie na O2 TV Sport

Na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal vám přineseme i další přátelská utkání českého mistra proti celkům z předních zahraničních lig.

8. července 17.55 Slavia – Krasnodar
12. července 16.55 Slavia – West Bromwich Albion
16. července 18.55 Slavia – Nice

[blog_program_info id=“15537490″]

Foto: repro O2 TV Sport  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru