Jágrova Veronika se smutně loučí s Floridou! Jaký dojemný vzkaz hodila na Instagram?

Jaromír Jágr je s 1914 body druhým nejproduktivnějším hokejistou historie NHL. U Panthers hrál od března 2015 a ve 181 utkáních nasbíral 130 bodů. V uplynulém ročníku si v 82 duelech připsal 46 bodů (16+30).

Ze stěhování z floridského ráje není nijak nadšená Jágrova přítelkyně Veronika Kopřivová. Na svůj instagramový účet umístila emotivní vzkaz a zavzpomínala na to, jak se s hokejovou hvězdou potkala.

„Florida nám dala jeden druhého, tam jsme se poznali. Nikdy nezapomenu, jak mě kamarádka přemlouvala, ať se jdeme podívat na hokej a že jdeme po zápase poděkovat za lístky, a že si udělá alespoň s Jaromírem fotku. Já držkovala, že nejdu, že mě to nezajímá, že na ni počkám venku, ale co bych to byla za kámošku. Tak jsem šla… A pak to vzniklo.“

To, že se jí z Floridy nechce, dala patřičně najevo.

„Upřímně jsem docela smutná, ale chápu, je to business. Na Floridu jsem si za dva roky zvykla, byl to můj domov a vždy se tam budu ráda vracet. Konec, ale nový začátek,“ zakončila.

Přečtěte si také:

U Panthers už NE! Jágrovi nedali dost peněz. Zůstane v NHL? Kam se stěhují další Češi?
Jágr omámil internet! Jak si utahuje ze své pozice volného agenta?
Nové dresy NHL! Obavy vystřídalo nadšení! Podívejte se na výtvory Adidasu?

S uznáním budou na Jágra vzpomínat i přímo v klubu. Generální manažer hokejistů Floridy Dale Tallon ocenil jeho obrovský přínos pro tým.

„Bylo poctou pracovat s legendou a mít ji takhle nablízku. Nemůžu mu dostatečně poděkovat za to, co udělal pro naše mladé hráče, pro mě osobně a vůbec pro celý klub. Je to něco neměřitelného. Je to ale celé jen o tom, že se chceme vydat jiným směrem. Rozhodnutí, které souvisí jen s hokejem a obchodem, ale zároveň vás bolí,“ řekl pro floridský deník Sun Sentinel.

A jak to vidí někteří fanoušci na sociálních sítích?

„Přiveďte ho domů … chlapi, zvedněte telefony. Může hrát s Chrisem Kunitzem a bruslit vedle Sida.“ přejí si fanoušci Pittsburghu.

https://twitter.com/MikeyBlueEyes01/status/881501265091481600

„Pens by mohli Jágra podepsat na jeden den, aby mohl u nich ukončit kariéru a konečně si odpočinout.“

https://twitter.com/tyjosts/status/881328087044165632

https://twitter.com/VojtechGibis/status/881159515516940288

Foto:

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru