Jágr omámil internet! Jak si utahuje ze své pozice volného agenta?

Ano slavná NHL před 23 lety byla jiná než dnes. Ale jedna věc se nezměnila: jméno Jaromír Jágr na titulcích sportovních deníků vídáme stále.

A I když je momentálně nejúspěšnější Evropan historie NHL v pozici volného agenta, úsměv mu z tváře nemizí. Dokonce si sám ze sebe dokáže vystřelit na sociálních sítích.

„Kamkoli se podívám, čtu: všichni volní agenti si telefonují s 10-12 týmy. U mě je hovorů 0. Naopak se snažím volat já jim, ale nikdo mi to nezvedá.”

Tweet během krátké chvíle pobavil mnoho fandů, ale Jágr zašel ještě mnohem dál. U jeho dalšího příspěvku se dokonce objevila srovnávací fotografie z roku 1994!

„Volný agent v roce 1994: všichni generální manažeři zavolali. Volný agent v roce 2017: žádný hovor.”

Jak to vypadá ve skutečnosti? Podle informací ze zámoří se usilovně jedná o smlouvě pro Jágra na Floridě, kde odehrál poslední dvě sezony. Údajně by ale slavné číslo 68 muselo jít s platem poněkud dol.

Zájem projevily i další týmy, včetně klubů z KHL I dalších – ozval se například i hokejový tým ze Španělska, kterému velí bývalý hráč Bostonu Bobby Robins.

„Mám pro tebe místo ve španělské lize, klub Club Hielo Jaca. Garantuju první lajnu. Žádné přestupy, bude to v klauzuli.”

Foto: Twitter (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru