RONALDO opouští portugalskou repre! Kvůli narození svých dvojčat!

Portugalský sen o dobytí další velké trofeje skončil ve středu večer. V semifinálovém penaltovém rozstřelu proti Chile neproměnili Portugalci ani jediný pokus. Do finále tak postoupili Jihoameričané.

[blog_program_info id=“15253493″]

Duel o 3. místo, v němž se mistři Evropy utkají s poraženým z druhého souboje Německo – Mexiko (čtvrtek, 20.00), už se nebude týkat největší hvězdy turnaje Cristiana Ronalda.

[blog_program_info id=“15253556″]

Portugalský kapitán dostal od vedení týmu svolení, aby mužstvo na turnaji předčasně opustil. Důvod? Cristiano se stal podruhé otcem. Na Facebooku Ronaldo potvrdil spekulace, že se mu narodila dvojčata. Má jít o dva syny, které stejně jako prvního potomka, sedmiletého Cristiana juniora, porodila náhradní matka.

Přečtěte si také:

První Ben Chaimův kontakt s Prahou? Cestou z letiště ho okradl taxikář!
Úchvatný slalom! Španělský talent totálně zesměšnil italskou obranu
Bláznivé penalty na malém Euru: Gólman Německa vytasil na soupeře tahák!

„Bojoval jsem za národní tým celým tělem i duší, přestože se mi narodili dva synové,“ napsal Ronaldo na Facebook. „Náš hlavní sportovní cíl, po kterém jsme toužili, se nám naneštěstí nepodařilo splnit, jsem si ale jistý, že budeme dál přinášet Portugalcům radost. Prezident Portugalské fotbalové federace dnes učinil gesto, kterého si velmi vážím a nezapomenu na něj. Už se moc těším, až poprvé uvidím své děti,“ dodal Ronaldo.

[blog_gallery id=“56611″ style=“block“]

Foto: Reuters
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru