Drsná premiéra v MMA! Kulturista a youtuber Grznár dostal rychlé K.O.

Kulturista s úspěšnou ale i kontroverzní minulostí a známý youtuber Filip Grznár přijal velkou výzvu – postavit se v oktagonu v rámci galavečera XFN 3 kvalitnímu soupeři z Brazílie.

Pod taktovkou prvního Čecha v UFC Karlose Vémoly tak dva týdny před turnajem začal s tvrdou přípravou a věřil, že se mu povede superfavorita zápasu zaskočit.

Proti Grznárovi však stál pětatřicetiletý Charles Andrade, který má na svém kontě přes 60 profesionálních zápasů a zkušenosti zkrátka musely být znát.

Brazilec dostal Grznára okamžitě na zem a takový scénář si kulturista neplánoval. Na podlaze vydržel ranám vzdorovat jen chvíli a rozhodčí zápas po 44 sekundách ukončil:

[fve]https://youtu.be/p9tHYPC_qWw[/fve]

Přečtěte si taky: Skvělý návrat Viktora Pešty! Podívejte se, jak v oktagonu ubil polského soupeře

Respekt před Grznárem

Vysoká očekávání tak zůstala nenaplněna. Respekt Grznárovi, který našel odvahu jít do takhle těžkého zápasu, ale kromě fanoušků vyjádřil i Andrade.

Grznár se nechal slyšet, že se touhle drsnou zkušeností nenechá zastrašit ani do budoucna. „O tomhle zápase jsem se dozvěděl před čtrnácti dny, takže jsem měl pouhých čtrnáct dní na přípravu,“ řekl v oktagonu Grznár, který slíbil, že jej fanoušci MMA neviděli naposledy: „Bohužel pro mě, bohudík pro vás.“

Záznam celého galavečera si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“15282878″]

Foto: reprovideo O2 Sport  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru