Udělá Pešta krok k návratu do UFC? Souboj s Polákem Kitou nabídne O2 TV Sport

[blog_program_info id=“15182957″]

Hlavním lákadlem bude ostře sledovaný souboj Viktora Pešty, bojovníka se zkušenostmi z prestižní UFC, jehož v pražské hale Královka čeká polský bojovník Michal Kita.

Původní soupeř je zatčený

Původně se přitom měl Pešta utkat s Chorvatem Ivo Cukem, týden před soubojem se ale musel soupeř změnit – Cuk má totiž problémy s mezinárodní justicí.

„Je to nepříjemné, ale zároveň jsou takové změny celkem běžné. Na druhou stranu on se nezranil, ale byl zatčený. Ale výsledek je stejný,“ vysvětlil s úsměvem Pešta v rozhovoru pro sport.cz.

Co může čekat od o jedenáct let staršího Kity? „Je to takový old school tvrďák. Nepřijde mi jako precizní technik. Jednou jsem s ním trénoval, byl to takový štípač,“ popsal Pešta.

„Nejsme nepřátelé,“ vzkázal Pešta na Instagramu:

Weigh ins done, the showtime is almost here. And yeah, I'm fighting Michal Kita, not Ivo Cuk.

Příspěvek sdílený Viktor Pesta (@viktorpesta),

Nejlepší životní forma

Případná výhra by mohla být pro šestadvacetiletého českého bojovníka důležitým odrazovým můstkem k vysněnému návratu do UFC, kde mu letos v lednu skončila smlouva.

„Je to věc kterou chci a plánuju, na druhou stranu to musím brát postupně krok za krokem. Teď musím vyhrát tenhle zápas, pak nějaké další a pak můžu myslet zase na UFC,“ má jasno Pešta, který se podle svých slov nachází ve vůbec nejlepší životní formě. „Trénuju na Floridě s těmi nejlepšími, cítím, že každým týdnem se zlepšuju a myslím, že jsem nejlepší verze sebe sama, co jsem kdy byl.“

Fightcard celého galavečera vypadá vskutku lákavě:

Aktualizace naší fightcard s novým soupeřem Viktora Pešty. Vstupenky na nedělní XFN3 na Ticketportalu: https://www.ticketportal.cz/Event/X_FIGHT_NIGHT_N3?idp=-1759904#modalHladisko

Zveřejnil(a) XFN dne 23. červen 2017

[blog_program_info id=“15182957″]

Foto: Facebook XFN  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru