Místo Chorvata jde na Peštu tvrďák z Polska. Uspěje český bojovník na XFN?

[blog_program_info id=“15182957″]

Šestadvacetiletý Viktor Pešta po lednovém odchodu z americké organizace UFC nebojoval. Do klece se znovu postaví až nyní v rámci večera profesionální MMA ligy XFN.

V hlavním souboji mu bude soupeřem sedmatřicetiletý bojovník z Polska Michal „Masakra“ Kita.

Dříve avizovaným soupeřem byl Ivo Cuk. Chorvatský bouřlivák má ale dle informací jeho manažera problémy s mezinárodní justicí a nemůže do svého zápasu s Peštou nastoupit.

„Soupeř se několikrát měnil, což je vždycky otrava. Nakonec je to Michal Kita, což je trvďák z Polska. Jednou jsem s ním trénoval, ale už to je přes tři roky a byla to jen chvilka. Každopádně je to hodně nebezpečný soupeř, rozhodně nebezpečnější než původní Ivo Cuk. Doma jsem už dlouho nezápasil, tak jsem zvědavý, jaký to bude. Vlastně vůbec nevím, co od diváků čekat,“ uvedl Pešta pro web czechfighters.cz.

Kita, který je již delší dobu v hledáčku UFC, porazil posledního soupeře Pešty, je to veterán Bellatoru, zápasník ruské M-1 i polské KSW.

Pešta se do UFC touží vrátit a výhra nad Polákem by byla důležitým krokem ke splnění tohoto cíle.

Fightcard celého galavečera vypadá vskutku lákavě:

Aktualizace naší fightcard s novým soupeřem Viktora Pešty. Vstupenky na nedělní XFN3 na Ticketportalu: https://www.ticketportal.cz/Event/X_FIGHT_NIGHT_N3?idp=-1759904#modalHladisko

Zveřejnil(a) XFN dne 23. červen 2017

Ostře sledovaný bude výkon česko-uzbeckého Makhmuda Muradova, proti němu nastoupí Zoran Dod z Chorvatska. Diváci se také můžou těšit na legendu Petra Ondruše, tomu se do cesty postaví Tomáš Penz. Vůbec poprvé se v kleci ukáže česká jednička střední váhy v thajském boxu a K-1 Matouš Kohout, jeho prověří Tomáš Fiala.

Přímým přenosem bude na O2 TV Sport provázet šéftrenér pražského PriMMAt Gymu Marek Lončák.

[fve]https://youtu.be/0YXSyJMk3eQ[/fve]

[blog_program_info id=“15182957″]

Foto: Facebook XFN (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru