Český kouč okouzlil Slovensko! Jaké překvapení na Hapala čekalo po kanonádě?

Reprezentace Slovenska do 21 let zvládla svoji úlohu v základní skupině na mistrovství Evropy v Polsku znamenitě. Tým českého trenéra Pavla Hapala vstoupil do turnaje důležitou výhrou 2:1 nad domácím týmem.

Sedmačtyřicetiletý rodák z Kroměříže, který během hráčské kariéry oblékal dres Olomouce, pražské Sparty, Tenerife nebo Leverkusenu, slavil vítězný gól ve stylu Jürgena Kloppa a (nejen) u fanoušků si okamžitě zvýšil popularitu.

Reakcia Jürgena, pardon, Pavla Hapala po góle Šafranka ?????⚽ #slovenskisokolici #u21euro
Zdroj foto: TASR

Zveřejnil(a) Šport.sk dne 16. červen 2017

Následovala očekávaná prohra s Anglií 1:2, v posledním zápase skupiny ale Slováci rozstříleli obhájce evropského titulu ze Švédska 3:0 a na Hapala čekalo na tiskové konferenci překvapení.

[blog_program_info id=“15093516″]

„Na konci tiskové konference slovenští novináři dopřáli trenéru Hapalovi potlesk ve stylu standing ovations. Tak moc byli unešeni výkonem jejich mužstva,“ informoval web UEFA.com.

[fve]https://youtu.be/vJjozMRHtzU[/fve]

Přečtěte si taky:

Heroická Lvíčata smázla Italy! Jakou neskutečnou bombu vyčaroval Lüftner?

Životní přestup! Schick je v Itálii a poprvé se ukázal v tričku Juventusu

Hvězda Slavie září na Poháru FIFA: Ngadeu předvedl velkou parádu!

Neuvěřitelný výkon

Hapala může těšit rovněž pohled do tabulky. Slovensko je s šesti body při skóre 6:3 ve slibné pozici a do semifinále může projít z pozice nejlepšího týmu na druhých místech i na úkor české reprezentace.

„Jsem optimista, byl jsem a budu. A nabádal jsem k tomu i hráče. Dneska není ve fotbale snadné vyhrát 4:0 a takový výsledek musí naši konkurenti uhrát,“ uvedl Hapal, který nešetřil chválou na svůj tým.

„Naši hráči předvedli neuvěřitelný výkon. První poločas byl úžasný, po změně stran jsme si vybrali slabší pasáž, ale podržel nás brankář. Jsem moc pyšný na hráče a to, co co tady tenhle tým předvádí a doufám, že ještě předvádět bude,“ dodal Hapal, který teď bude s napětím čekat především na výsledky Portugalska i české reprezentace.

[blog_program_info id=“15155373″]

[blog_program_info id=“15155282″]

Foto: Facebook (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru