27 pizz a 41 lahví šampusu?! Jak se Messi vyjádřil k šílenému milionovému účtu na Ibize?

Zatímco fanoušci Cristiana Ronalda řeší jeho daňové úniky a možný odchod z Realu Madrid, fanoušci Lionela Messiho mají také k dobru malý skandál.

Fenomenální Argentinec si momentálně užívá na Ibize dovolenou s rodinou a blízkými přáteli – Luisem Suárezem a Cescem Fabregasem. Společně zavítali i do jednoho z vyhlášených klubů.

https://instagram.com/p/BVRnbyKArQb/

Poprask na sociálních sítích ale způsobila fotografie, na které se objevil údajný účet této vybrané partičky. Útrata za 37 330 eur, tedy téměř milion korun leckoho pobouřila.

Jenže při bližším ohledání začalo být celkem jasné, že osmičlenná společnost těžko zvládla 41 lahví šampaňského Dom Perignon (po 600 eurech), nebo 27 pizz. Zaujaly také hamburgry, kterých sice bylo jen 7, ale zato jeden stál více než 100 eur!

Lionel Messi na to reagoval s přehledem. Fotku na Instagramu dokonce osobně okomentoval:

Hahahaha, přesně takhle ty blbosti vznikají! Jaký krásný způsob šíření lží. Nejhezčí na tom je, že tomu lidi fakt věří.“

 Lionel Messi a jeho účet. Foto: Instagram

Zasvěcení přitom tuší, že Messi si teď nějaké rozhazování vůbec nemůže dovolit. Argentinskou hvězdu čeká na konci června v rodném Rosariu svatba s jeho dlouhotelou přítelkyní, a to jistě také nebude levná záležitost.

https://instagram.com/p/BVPhDfbl7ub/

Foto: Twitter, Instagram (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru