Šílenec v Argentině! Hráč píchal soupeře během hry jehlou na šití! Jaký schytal trest?

V utkání argentinského poháru mezi celky Estudiantes a Pacifico vytasil jeden z hráčů opravdu podlou zbraň. Něco takového se opravdu jen tak nevidí! Soupeři znepříjemňoval hru jehlou na šití!

Pacifico, tým působící ve čtvrté argentinské lize, vzbudil minulý víkend pořádný poprask. V prvním kole argentinského poháru totiž zvítězil na hřišti mnohem slavnějšího Estudiantes 3:2 a prvoligového favorita tak senzačně vyřadil!

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=b9Z7NOWAucg[/fve]

Přečtěte si také:

Konopljanka? Stoch? Do Slavie nepřijdou! Šéf Tvrdík však odpálil jinou bombu!
Schick bude druhým nejdražším Čechem historie! Proč za ním Juventus pošle to Polska doktory?
Čtyři roky bez fotbalu! Slavia přišla o vůdce svého kotle! Jak reagují fans Baníku či Sparty?

Jenže místo slavného heroického vítězství se mluví úplně o něčem jiném…

Obránce Pacifika Federico Allende se totiž po zápase přiznal, že během utkání snažil vyvést soupeře z rovnováhy opravdu bláznivým způsobem. Namísto slovních útoků či tvrdých zákroků si s sebou na hřiště vzal jehlu na šití ukrytou za chráničem, příležitostně ji pak vytáhl a při soubojích píchal protihráče!

Nejbizarnější na celé záležitosti pak je, že Allende se zákeřnou praktikou v rádiovém rozhovoru pochlubil zcela sám, jako by byl na sebe ještě pyšný.

„Opravdu, píchl jsem Otera. Bude mě nenávidět, ale takový je fotbal. Věděli jsme, že musíme hráčům Estudiantes hru pořádně znechutit. Nesmíte mít ze soupeře respekt,“ obhajoval své chování šestadvacetiletý obránce.

[fve]https://youtu.be/PqHsH-vSnOQ[/fve]

Kde Allende na tento bláznivý nápad přišel? Za vzor si vzal Carlose Bilarda, který jako trenér dovedl Argentinu k vítězství na mistrovství světa 1986 a v 60. letech minulého století byl členem veleúspěšného týmu Estudiantes.

Právě v té době se několikrát objevilo podezření, že si pomáhal podobnými nečistými „píchacími“ praktikami.

Carlos Bilardo a Diego Maradona. Foto: fautetatique.com

Forvard Estudiantes Juan Ferney Otero, který se stal terčem Allendeho „hrátek“, si neobvyklého předmětu během zápasu všiml, nicméně nebylo mu to nic platné. „Allende mě čtyřikrát píchl něčím, co připomínalo jehlu na šití. Řekl jsem to rozhodčímu, dokonce několikrát, ale ten neposlouchal.“

Kvůli rádiovému přiznání nakonec „píchače“ Allendeho trest nemine. Čeká ho disciplinárka a ve svém klubu navíc s největší pravděpodobností skončil. „Jsme zděšení, tento incident pošpinil náš týmový výkon. Allende bude z klubu vyloučen,“ nemá slitování prezident Pacifika Hector Moncada.

 

[blog_poll_start][poll id=“670″][blog_poll_end]

Foto: Twitter, fautetactique.com (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru