Zastíní Schick hvězdy z Realu či Bayernu? Kdo by měl zářit na Euru U21?

Od pátku 16. června bude Polsko hostit největší fotbalové talenty starého kontinentu. Na Euru jednadvacítek bude k vidění i několik opravdu žhavých superhvězd. Třeba včetně české komety Patrika Schicka, na kterého se během jara vyptávala pomalu polovina Evropy.

Kromě něj jsme pro vás vybrali i další šestici hráčů, které si rozhodně nesmíte nechat ujít!

Serge Gnabry (21) – Německo

Bývalý hráč Arsenalu ve Werderu Brémy ukázal, že ani zkušený Arsene Wenger nedokáže vždy odhadnout hráčův potenciál. Gnabry se totiž v Bundeslize pořádně rozjel a za svých jedenáct ligových branek byl odměněn angažmá v Bayernu Mnichov! Dokáže zamotat hlavu i českým fotbalistům, se kterými se střetne hned v úvodním zápase základní skupiny?

[blog_program_info id=“14983767″]

https://www.instagram.com/p/BT6yHYFjvgk/?taken-by=sergegnabry&hl=cs

Gianluigi Donnarumma (18) – Itálie

Osmnáctiletý obr, který hájí branku AC Milán již od svých šestnácti let, je v Itálii považován za nástupce legendárního Gigiho Buffona a svými úžasnými zákroky v každém zápase nenechává na pochybách jediného fanouška, že takový potenciál rozhodně má. Na turnaj chtěl dokonce tak moc, že kvůli cestě do Polska si o měsíc odložil své školní testy!

„Donnarumma si odložil testy, kvůli tomu, že byl nominován do italského národního týmu na Euru U21.“

https://twitter.com/FutballTweets/status/872525426694008833

Patrick Schick (20) – Česko

Nejlepší střelec kvalifikace s deseti góly by měl být největší českou zbraní. Vysoký střelec má skvostnou techniku, úžasnou střelu, a ani rychlost mu neschází. Není proto divu, že se v Sampdorii Janov stal jedním z nejlepších mladých hráčů Serie A, a dokonce slavný Juventus se za něj chystá vypláznout astronomických 30 miliónů eur!

https://www.instagram.com/p/BVVV8tcjkkN/?taken-by=p_schicky&hl=cs

Přečtěte si také:

Zázračný gól z Ameriky. Jak frajer z Chicaga vysmrkal celou obranu i s brankářem?
Novinka ve fotbale! Brankář Sýrie udivuje svět neuvěřitelnou dovedností
Pogba potupil obránce z Chelsea úžasnou fintou! Co mu vyvedl?

Marco Asensio (21) – Španelsko

Hráč Realu Madrid, jehož příchod z Mallorky prý kdysi doporučil velký fanoušek Merengues tenista Rafael Nadal, si v letošní sezoně získal důvěru trenéra Zinedina Zidana. Poštěstilo se mu zasáhnout dokonce i do finále Ligy mistrů a tam vstřelit gól na konečných 4:1! Nedávno podepsal nový kontrakt do roku 2023 a jeho součástí je astronomická výstupní klauzule 350 milionů eur (9 miliard korun)! Tak moc si ho Real cení! Ukáže Asensio své dovednosti i v národním týmu?

https://www.instagram.com/p/BU63Y4zFBri/?taken-by=marcoasensio10&hl=cs

[blog_program_info id=“14983681″]

Lázsló Bénes (19) – Slovensko

Vycházející hvězdička z Borussie Mönchengladbach bude tahounem Slováků, kteří se na šampionát probojovali poprvé v historii (kromě pořádání v roce 2000). Budou tak chtít ukázat, že tu nejsou jen náhodou. Klíčový bude turnaj i pro samotného Bénese. Debut v základní sestavě Gladbachu oslavil v dubnu vítězným gólem proti Herthě Berlín.

Jinak ale šikovný záložník v Německu nedostává tolik příležitostí, kolik by si představoval. Bude tak muset přesvědčit, že na to skutečně má!

https://www.instagram.com/p/BSi1_y-gvlP/?taken-by=beneslacus22&hl=cs

[blog_program_info id=“14933027″]

Saúl Ňiguez (22) – Španělsko

Stavební kámen sestavy Atlétika Madrid nepřestává splácet důvěru kouče Diega Simeoneho a stejně na něj bude spoléhat i národní tým. V minulé sezoně se Saúl blýskl především úžasným sólem v semifinále Ligy mistrů proti Bayernu, jehož obrana má noční můry ještě teď!

Přečtěte si také:

Bílý Kokeš pro západní Čechy. Pivovarníci si perfektně vystřelili z Vaňka!
VIDEO v akci! Místo žluté přišla červená. Pogba a spol. nechápali
Horší než Messi! Na daních údajně podváděl i Cristiano Ronaldo

Renato Sanches (19) – Portugalsko

Sanches vyhrál v loňském roce mistrovství Evropy se seniorskou reprezentací, a dokonce byl vyhlášen i nejlepším mladým hráčem turnaje. Zlato by si jistě rád zopakoval i s  jednadvacítkou. V Bayernu, kam se po úspěšném Euru přesunul z Benfiky Lisabon, sice oslavil mistrovský titul. Zároveň ale také nastoupil jen do sedmnácti ligových zápasů. Spraví si portugalský supertalent chuť v Polsku?

https://www.instagram.com/p/BUVFC-nFsJe/?taken-by=renatosanches35&hl=cs

Přímé přenosy z mistrovství Evropy jednadvacítek můžete sledovat také prostřednictvím O2 TV!

[blog_program_info id=“15066860″]

[blog_program_info id=“15016395″]

Foto: Facebook (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru