Čtyři roky bez fotbalu! Slavia přišla o vůdce svého kotle! Jak reagují fans Baníku či Sparty?

Oslavy titulu byly pro Krasoně poslední chvilky na dlouhou dobu, kdy mohl vidět klub svého srdce na vlastní oči. Městský soud v Praze mu totiž potvrdil čtyřletý zákaz vstupu na fotbal společně s podmíněným trestem odnětí svobody na jeden a půl roku za konflikt s pořadatelskou službou při podzimním derby pražských S na Letné.

https://twitter.com/Krason1892/status/875005870165434368

Vůdce slávistů to v obsáhlém vyjádření na svém facebookovém profilu označil za „ztrátu jakéhokoliv smyslu života“.

Do procesu se dokonce zapojila i samotná Slavia, která svému hlavnímu fanouškovi poskytla právní pomoc a nabídla i výpomoc finanční, kterou Krasoň odmítl. Měla vypracovat i posudek na jeho chování při zápasech a pravidelnou spolupráci s bezpečnostními pracovníky při zápasech v Edenu.

Z celkem pěti obžalovaných dostal takto vysoký trest pouze vůdce slavistického kotle. Ostatní dostali nižší jednoleté tresty, či jim dokonce bylo celé řízení pozastaveno.

„Přitom z celého videa patrné, že já se ve velkém chaosu připojuji do vzniklé mely s označenými i neoznačenými pořadateli nejméně aktivně. Z mé strany proběhl pouze 1 pokus o úder, který ani nedopadl a za to je mi vyměřen takovýto opravdu velice tvrdý postih,“ hájí se Krasoň.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=Gr5wLIveLBE[/fve]

Přečtěte si také:

Konopljanka? Stoch? Do Slavie nepřijdou! Šéf Tvrdík však odpálil jinou bombu!
Zastíní Schick hvězdy z Realu či Bayernu? Kdo by měl zářit na Euru U21?
Zázračný gól z Ameriky. Jak frajer z Chicaga vysmrkal celou obranu i s brankářem?

„Musím také říct, že mě zaskočilo, jak moc velká loterie trestní právo je. Že za stejný skutek provedený ve stejný čas na stejném místě je délka a druh trestu v tak velkém rozpětí, že to nemá ani obdoby,“ dodává ve svém příspěvku.

Tvrdě se obul i do členů pořadatelské služby na Letné.

„Pár dní po zápase se část z nich chlubila, jak nás v sektoru na Letné seřezali, že to byla zábava a že do toho šli jen díky tomu, že v sektoru jsme byli právě my, slávisté. Kdyby tam prý Baník nebo nějaký zahraniční klub, v životě by do sektoru nešli,“ popsal.

Ani tento verdikt však fanouška až za hrob nedokáže zlomit a ujišťuje, že co nevidět se na stadiony zase vrátí!

„Díky Vám všem za zážitky, které jsem s Vámi mohl na Slavii za celý život prožít. Díky, že jsem se díky Vám mohl dostat na pozici lídra kotle, což byl už odmalička můj největší sen. Naštěstí splněný, i když mi současné morální hodnoty celé české společnosti dovolily strávit na stupínku pro šéfa kotle pouze necelé 3 roky. Slibuju Vám všem, že ihned po skončení zákazu vstupu na fotbal se vrátím. Už teď začínám odpočítávat dny!“

Celý případ zasáhl nejen fanouškovskou základnu Slavie. Podporu vyjadřují dokonce i fanoušci  největších rivalů! Jiní ale vidí problém i v Krasoňově přístupu.

 

https://twitter.com/Krason1892/status/875015177283944448

https://twitter.com/mmarty1892/status/875022961689939968

Přípravné zápasy Slavie na novou sezonu můžete sledovat v přímých přenosech na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!

4. července 17.55 Slavia – Celtic FC
8. července 16.55 Slavia – Krasnodar
12. července 16.55 Slavia – West Bromwich Albion
16. července 18.55 Slavia – Nice
Foto: Facebook (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru